Bubek Dualarnıza ihtycmız var 28 hftada geldi 1190 grm ufacık bebişimiz cok dua edin annelerim szn dualrnz kbl olur
Esosun Bubek Allah dualarını kabul etsin canım inşallah bişey olmayacak❤️ Kötü düşünme daha nice prematüre bebekler var sen güçlü ol güç ver bebeğine 🤲🏼 Dualarımız seninle
Nilcee Allahım yardım çcı olsun abla Allahım uzun ömür versin bnmde erken dogum riskin var sakıncası yoksa siz erken dogum yapma sebebiniz neydi
Fulya90 Merak etme canım benim kızımda aynı haftada 1145 gram doğdu şuan 4 aylık oldu onlar çok güçlü oluyorlar dualarım sizinle inşallah sağ Salim kavuşursun sende bebeğine
Sedagb Bubek Rabbim minik prensese güç, kuvvet, sağlık versin🙏🏻 Arkadaşım oğlunu 28 haftalık doğurdu ve şimdi 1 yaşında. Bol bol dua edin güzel düşünün🌸
Mervesafa Rabbim bebeğinizi size bağışlasın İnşAllah 💕 Siz güçlü durun bol bol dualar edin ve sütünüzü sağmayı ihmal etmeyin şuan en çok sütünüze ihtiyacı var miniğinizin.
Rumeysa10 Bubek ah kıyamam canım rabbim yardımcın olsun sen dua et kırklısın duaların kabul olur allahım bebeğini sana kavuştursuninşallah neden erken doğdu ve hangi şehirde yaşıyorsunuz
Bubek Rumeysa10 düşük tansiyon pazar sabahı evde bayılmışım 3.cü doğumumun ikinci sezaryanı bu ilki normeldi acılmam olup eski dikiş yerlerime sancı yapıncada beklemeden aldılar
Balbocek Bubek Allah sağlık sıhhat guc versin inşallah size. Korkma Allah’ın izniyle inşallah hastaneden beraberce erken zamanda taburcu olursunuz. Benimde oglum 29 haftalık 950 gram doğmuştu suan 4 yasinda cok şükür bende 21+3 haftalık hamileyim.
SemaTogmus Hiç ama hiç korkma, bende 28+6 da yaptım doğum. Şuan oğlum yanımda çok şükür iki ay oldu. Sadece dua et Rabb’im sizi sağlıkla buluştursun