Mlsa2530 Minnakhamis aslında krem den çatlamamıştır ama yetersiz geldiği için kaşıntıyı kesmemiş büyük ihtimal tek başına yetersiz kalıyor bence ekstra bir iki yağ falan da kullanmak gerekiyor
Minnakhamis Mlsa2530 çatlağım yok kuzum sadece göbekte kaşıntım var ekstra Hindistan cevizi yağı ile kullanıyorum dönüşümlü olarak 🤷🏻♀️
Niiiisannn Minnakhamis Allah yardımcımızolsun kabullenicez artık . Hatırası olarak kalacak bebeklerimizin
Minnakhamis Mayisbali bende 25+2 şimdilik yok ama bu kadar kaşıntıdan sonra benim çatlamam da yakındır 🙇🏻♀️
Minnakhamis Mayisbali o zaman benimkide eli kulağında yakında çatlarım bu zamana kadar gelmem mucize zaten 🙈😂 ergenlikten kalma çatlaklarım var basenimde o kadar krem vs sürdüm yinede çatladım 🤷🏻♀️
Selinayerdogan Minnakhamis mustelayı kullanmaya başladıktan sonra kaşıntım kesildi ama maalesef ufak ufak çatlaklarım oluşmaya başladı göbek deliğimin alt taraflarında
Minnakhamis Selinayerdogan anladım biraz yeni yağlar deneyim olmadı mustela denerim teşekkür ederim ☺️🌸