Yarendeniz Tu28 11 yaşında ve 2.5 yaşında iki kızım var Allah’ın izniyle 2 gün sonra 3. Kızımı alacağım kucağıma 🤗
cansuuylcn89 Tu28 benimde üçüncü gebeliğim üçüde oğlan 18haftalığız hareketlerini hissetmiyorum diğerlerini 17de hissetmiştim ama sizde durumlar neee
Tu28 cansuuylcn89 ben hissetmeye başladım 1 haftadan fazla oldu 18 +4deyiz ben erken hissediyorum diğerleride böyleydi
cansuuylcn89 Tu28 Tu28 valla bende tık yok neden ablamadım doktorum yirmiye kadar yolu var endşe etme diyor ama
Dilek_erduann Benimde bir oğlum var 3 yaşına girdi bir kızım var 14 aylık şimdi yine hamileyim 12 haftalık olcaz doktor kemik yapısı%90 kıza benziyor dedi ama bakalım
Sekerrr Tu28 benimde 2 oğlum var15 haftalık hamileyim doktor erkek dedi kızım olsun çok istiyordum hala doktor kız der diye umitliyim 🤦😄
Esss58 3_Mucizem ayni tıpkı bende kızla erkek de öyleydim farklıydı iki oğlum var kızımı kaybettim şimdi hamileyim bulantıdan anlayabilir miyim acaba diyorum kızım olmasını çok istiyorum.
3_Mucizem Esss58 başın sağolsun cennette bekleyen meleğiniz olmuş 🥺 işte bünye meselesi canım bak benimde bir kızım bir oğlum var daha bunu anlayamadım kız mı erkek mi diye hayırla gelsinler inşallah Rabbim gönlüne göre versin 🦋
Smyrayldrm Benımde 2 oglum bende 11+5 hamıleyım yaa ınslh benımde kızım olur kım gorse kız. Dıyrkar bana ınslh hayırkısı olsun once kızım olsun ya 🥰
HafsaZehra Tu28 bir oglan bir kiz bitane düşük oldu ve şimdi tekrar hamileyim 31+5 kizim olcak Inşallah
Ballicut Tu28 hayırla kucağına al canım ben şahsen kalabalık aile seviyorum 😍 ikinci oğluma hamileyim bakalım iki çocuklu hayat nasıl sonra üçüncüyü düşünürüm 😄🙏🏻 Allah kısmet ederse
Tu28 Ballicut aminn cnm allah razı olsun bende kalabalık aile seviyorum benım hiç kardeşim yok cocujlarımın bol bol olsun 😅😅