Figen6363 Tu28 benimde 1 kızım 1 oğlum var 28 haftalık hamileyim bir tane daha oğlan geliyor Allah sağlıklı doğmasını nasip ederse
2prensannesl Tu28 merhaba benimde iki oğlum var şimdi 30+2 haftalık hamileyim nasipse inşallah kızım olacak ve daha ismi olmayan kızım 🤗
Ezgicengiz iki kızımız var oğlumuzu bekliyoruz ama gelemedi bi türlü yarın kontrolümüz var bakalım 40 haftalık oluyoruz ne diyecek doktorumuz
Sumisalii Ezgicengiz ne guzel ya hayirlisiyla alirsin insallah kucagina cnm benimde oglum olur insallah ya cok istiyorim
Ipek50 Benimde iki kızım var şimdi 5 haftalık gebeyim bununda cinsiyetini cok merak ediyoruz rabbim hepimizin evladını korusun😊
Sumisalii Ipek50 rabbim kismet eder birde oglun olur insallah canim isteyen herkesin bnde cok istiyorum
Esss58 Tu28 2 tane oğlum var 27 haftasında kızımı kaybettim… Şimdi 6 haftalık hamileyim bir kızım olmasını çok istiyorum hayırlısı..
Betus344 Tu28 benimde bir kızım bir oğlum vardı ikinci oğlum dünyaya geleli 7 gün oldu 🥰 Allah hepinize sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsın
Ebru-1990 Tu28 8 yaşında bir kızım 6.5 yaşında bir oğlum var 35+2 küçük kızıma hamileyim 🙏🏻 Rabbim hepimize sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin 🙏🏻❤️
Momayse Tu28 2 oglum var bir kızımiz olacak 35+4 olduk Rabbimin izniyle sag salim gelsin dünyaya insallah
Eyvan09 Tu28 Allah bağışlasın benim de aynı iki kızım var 13+3 günlük de hamileyim 100/60 kız dedi doktor 😅Değişen oldu mu 13. Haftadan sonra
Sumisalii Eyvan09 insallah degisir bir ohlun olur kardesim banada %90 kiz dedi umuyorumki rabbim bizede kismet eder bi oglumuz olur
Nesli5 Hamile duaları kabul olur derler lütfen bana da dua edin hamiş kalıyım diye😔 1.5 yıldır evliyiz
Sumisalii Nesli5 rabbim oyle guzel sevindirsinki sdni insallah ikiz ikiz cocuklarin olsun her iki meyvedende tattirsin insallah cnm sana isteyen herkeslere icindede bizlere
3_Mucizem Nesli5 Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın seninde inşallah canım benim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim 🐞
3_Mucizem Merhabalar 🌸 benimde bir kızım bir oğlum var 12+5 günlük hamileyim çok kötü geçiyor bulantılar kusmalar su bile kalmıyor midemde Allah sağlıkla hayırlı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Sumisalii Tu28 slm benimde 3 cu hamileligim iki kizim var 6 ve 4 yaslarinda 15 haftalik hamileyim ilk erkege benzetti sonrasinda %90 kiz dedi bi oglum olsun cok isterdim hayirlisi bklm
Ezgicengiz Sumisalii İnşaAllah hayırlısı ile gelsin artık 😊 rabbim nasip ederse olur inşaAllah sizinde
Hiranurecrin Sumisalii Sumisalii Amin canım hepimizin INŞALLAH. Iki kızım var birde oğlum olsun çok isterim. Allahtan hayırlısını dileyin hep .Ne diyor rabbim iste kulum vereyim diyor hayırlısını dileyelim INŞALLAH rabbim kısmet eder🥰🤲