dorugunannesi34 busracekerr benimde şuan alnimin ortasından kafama doğru yayılıyor çok sinir bozucu kaşlarım bile ağrıyor 5 aydır ilaç falan hiç içmedim hep kendisinin geçmesini bekledim coksukur uyuyunca geçiyor ☹️☹️☹️
Busemestan dorugunannesi34 aynı dert bendede gözlerim bile ağrıyor aylardır çekiyorum geçmiyor ne yapsam uyuduğumda rahatlıyorum uyanınca tekrardan başlıyor 😟
busracekerr dorugunannesi34 sorma ya benimde gözümden başladı sabah başıma boynuma vuruyor aksam saat 10 hala geçmedi
dorugunannesi34 Busemestan zor valla Allah yardımcımiz olsun perişan ediyor insanı güzel bı duş iyi geliyor peşine uyku
LinaKuzu Bende 33+1 haftalık hamileyim dehşet baş ağrım var doktorum eğer parol içince geçmiyorsa ve tansiyonun da normalse nörolojiye yönlendirecem dedi bir de artık günün yaklaştı sürekli düşünüp stres yapmaktan da olur dedi
Busemestan LinaKuzu ben gittim canım ne tansiyon var ne bişey nörolojiyede gittim stres baş ağrısı dedi
Dilek0809 Busemestan trendyolda var mentol taşı dışı ahşap minik bir şey taş gibi o başına sürüyorsun nane yağı falan var içinde doğal içerik