Paprika Beklenen adet tarihim 14 Şubat yani dündü.Bugün kan verdim 165 çıktı.4+1 için düşük bir değer mi?
Kuzumm55 Paprika bende adetime 3 kala yaptırdım canım 55 di bende yükselmesini bekliyorum geçen perşembe yaptım bu hafta perşembe tekrar yaptıracağım bakalım kişiden kişiye değişiyormuş endişelenme dua et
Mega123 Paprika Değerin çok bir önemi yok asıl önemli olan 2 katı artış göstermesi. Hayırlı olsun rabbim sana bağışlasın inşallah😇
merii10 Paprika önemli olan ilk öğrendginzde yüksek olması degil bu tamamen döllenmeden snra kac gün gectigiyle alakalı iki gün snra kan verdiğinzde en az yüzde 60 bi artıs varsa korkcak hcbsey yok
Zeynep13072017 Merhaba bence normal değerin yükselir ben adete 3 gün kala yaptırdıydım 14 cıkmışdı sonra adet günü 154 cıkmışdı ☺️
Mega123 Paprika Dediğim gibi canım 9 la öğrenen arkadaşım vardı değerin artması önemli böyle şeyleri dert edinme inşallah güzel haberler alacaksın 🤲🏻
Mega123 Paprika Rabbim bekleyişimizi boş çıkarmadın cümlemizin evlatlarını bağışlasın inşallah inşallah inşallah inşallah 🤲🏻
Birsen2906 Paprika 4 hafta olarak hesapma kuzum bunun dinlenme süresi var yumurtlama tarihinden sonra hesaplardan yaklaşık 2 haftalık falan
Ronya23 Birsen2906 yok canım dr da öyle hesaplıyor bende normalde yumurtlama güngör 2 haftalık ama bugün dr 4+1 dedi
Seda-34 Paprika benim 4+2 de 450 di ama o döllenmenin olduğu güne göre değişir. Yani bir dıkıntı göstergesi değil bence rahat olun 😊
Papl Paprika canım değere göre hafta hesaplayamazsın yani doktorum bana öyle dedi kesenin boyutunu ölçünce net haftası ortaya çıkıyor 😊