Merveee6 beyza-guven kısaldı mı hiç bişey demedi ama riskin var dedi düşüğüm ve başta kanamam olduğu icin mi onu bende bilmiyorum
beyza-guven Hndeegegzl evet baktı komtrol etti zaten bu rahim agzi uzayıp kisalabiliyimus ilaçlardan sonra 23 mm den 25 mm olmuştu
Merveee6 Hndeegegzl evet ben 9. Haftadan beri günde 3 tane 100 lük haftada bir depot 500 lük iğne vuruluyorum canım
Merveee6 Hndeegegzl aynıymışız benim kısalmadıysa ama Muzaffer bey bana kısa bile demedi 31 mm e bir kere bile bence bir daha ki kontrolde ölçer azaldıysa bence ilaç başlatabilir o zaman 31 kötü değil
Hndeegegzl Merveee6 yok benimde ben olcmesini rica ettim ilk oğlumda böyle bı riskim olduğu için ama diğer doktorum ilaca başlatmıştı kemal bey gerek görmedi 25 altı risk dedi
Merveee6 Hndeegegzl Allah Allah doktor daha iyi bilir tabi canım ben o doktora gitmiyorum hepsi farklı konuşuyor Allah çocuklarımızı korusun 🤲🏻
ogrencianne35 Merveee6 ya muzaffer hoca sanırım en deli hastası benim 😂😂😂 ben gidince gene ne oldu diyor gülüyor 😂 ben sürekli soru soruyorum böyle gebelik geçmez diyor bu evhamla diyor 😂😂😂
Merveee6 ogrencianne35 ben seviyorum canım neşeli bi insan temkinli olması benim sağlığımı düşündüğü icin bende çok soru soran biriydim bir ay gitmedim hem de soru sormadım bana neden mesaj atmadın dedi gittiğimde bende seviyorum ☺️
ogrencianne35 Merveee6 bende doğum hattın da sordum doğum ücreti bana biraz yüksek geldi o yüzden doktor değiştirmeyi düşünüyorum şehir dışındayım gelince konusucam