AybukeA Merhaba, 2 hafta sonra detayli ultrason yaptıracağım, izmirde perinatoloji uzmanı Serkan güçlüye giden var mı acaba? Detayli ultrason için memnun kaldınız mı?? CD vs verdi mi acaba kontrol sonrasi?
Pinaryuce35 AybukeA cenk gezer çok daha iyi canımm o olmasaydı Serkan beye gidecektim ama cenk bey den inanılmaz memnun kaldım
yelizb AybukeA Fuat Akercana gittim canım 1 saate yakın inceledi.gayet memnun kaldım ben açıkçası.çok da ünlü bir perinatalog.
CigdemSenol AybukeA Bayraklı da Hasan Ulaş Başyurt ta yaptirmistim ve cok memnun kalmıştım. İlgisi ve cihazları çok iyi.
AybukeA Pinaryuce35 cenk gezer kac dk kadar bakti? CD vs verdi mi acaba? Birde ücreti ne kadardi? Teşekkür ederim tavsiyeniz için 😊
Mujjj-de Pinaryuce35 merhaba cenk gezer acaba ne kadar sürede bakıyor detaylı ultrasona ve cd fotoğraf veriyor mu
Pinaryuce35 AybukeA CD vermiyor ama oraya gittiğinde sana uygulama indirtiyor telefonundan ve bütün resimleri muayene boyunca atıyor sana. Video çekmek serbest neredeyse 1 saat sürdü ama herşeyine yorum yaptı ben çok araştırdım ve gerçekten çok memnun kaldım
yelizb Ogretmenanne35 ben kasım ayında gitmiştim.sanırım 500 tl idi nakit.şimdi artmış olabilir yeni yılda
AybukeA Melek_55 Serkan bey de yer bulamadım, bir arkadaşım çok önermişti kendisini. Ben alsancakta cenk gezer e gittim. Memnun kaldım 50 dk kadar bakti bebegin herseyine, tavsiye ederim
i_s_mom Melek_55 ben ona bu hafta gittim 600 tl ücreti ama çok açıklayıcı biri sormadan kendi anlatıyor herşeyi. Çok bilgili biri belli, profesör doktor zaten kendisi