Flz Merhaba kızlar ben 24 haftalık hamileyim aynı zamanda çalışıyorum ama bir aya işten çıkıyorum çünkü agırlaşmaya basladım artık..🙄 Doğuma kadar burda birbirimize destek olalım soru cevaplarla birbirimizi aydınlatalım sohbet edelim istiyorum 🙆🙆 ne de olsa tecrübeli anneler de var burda 😇 Haydi ben sorularıma başlıyım o zaman bilgilerinize ihtiyacım var 🤗🤗
Flz Mesela beslenme konusu; benim açlık şekerim düşük çıktı kızlar ama henüz gebelik şeker testini yaptırmadım Sürekli tatlıya ihtiyac duyuyorum düşük şekerden dolayı..ama meyve de yemeyin diyosunuz şeker var diyosunuz tatlı da öyle kilo aldırıyo ama yemessem de enerjim düşüyo ne yesem bilemedim 😳
Mavi1 Flz şöyle meyveyi akşam yemeyin mesela kahvaltıdan sonra 12- 1 gibi meyve yiyin abartmayın ama :) şeftalı kayısı elma karpuz muz kivi tüketebilirsiniz
Mavi1 Flz yoğurt süt bunlar akşam yemeğinizi 4-5 gibi yedikten sonra 7-8 gibi bir kase yoğurt yiyin kilo alımız az olur ve tok tutar sizide
Flz Şuana kadar 8 kilo aldım ama almaya devam edicem gibi gözüküyo bi anda almaya başladım kıyafetler de olmuyo 😂 sizde de aynı mı
Feyza12 Bende 19+3 haftalık gebeyim en büyük korkum kilo almak olmuş bulunmakta hiç bişey yiyip içmek istemiyo gibiyim yediklerimin kalorisini hesaplamadan yiyemiyorum boyum 180 kilom 85 700gr kilo almışım sürekli aklımda kilom var piskolojim bozuldu sanırım😁😁