Hatice-ts Ben 32,5 haftaligim kanamam oldu hastaneye gittim açılma yok dedi şansımda yok dedi ciğer geliştirici iğne yaptılar erken doğum riski var dediler iki gün hastanede yattım bu gün sabah çıkış verdilerhic bir açıklamada yapmadılar ne olur yardım edin
kubra_c Hatice-ts canım bende aynı durumdayım doğum durdurucu ilaçlar çok ağırmış mecbur kalmadıkça doktorum kullanmayalım dedi telaş etme şu durumumuzda telaş en son yapmamız gereken sey ciğer geliştirici vuruldum eve geldim sadece tuvalet dışında bir şey yapma hatta annen yakınındaysa ona git yat ben öyle yaptım hemde benim 1cm acılmam var senin oda yokmuş o yüzden vermemişlerdir bana açılma olduğu halde dediğim gbi sadece ciğer geliştirici bir de progestan verdiler
Tugceonur Hatice-ts Endişe yapma 29 haftamda 1 cm açılma sancı ile yattım ciğer geliştirici yapıldı serum takıldı 31 haftamda taburcu oldum dinlenmem gerektiği söylendi sadace çok şükür 33 haftalık olduk 🌸 ciğer geliştirici solunum sıkıntısı çekmesin diye yapılıyor için rahat olsun
Hatice-ts Sedagb yok hiç birşey vermediler doktorda gelmedi tlf hemsireye söylemiş taburcu edin diye öyle geldik çok korkuyorum
Hatice-ts kubra_c ben zaten pregestani 7 haftaliktan beri kullanıyorum yarın bide özele gidicem 3 gebeligim bunuda kaybetmek istemiyorum
Yusrahmet Hatice-ts korkmayın haftanız çok kötü drgil dogsa yaşar başka bir sorunu yoksa inşallah ama açılması olan bile bazen günü geçip dogmuyor bende 25te kanama yaşadım ciger geliştirici vurdular gönderdiler
kubra_c Hatice-ts tabi içiniz daha rahat edicekse eğer gidin tabi kendinizi arabada çok sarsmadan inşAllah zamanında hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza 🤲🏻
Filizaybars Kendini üzme sakın stres yapma 😇 ben 33 haftalık doğum yaptım oğlum 3,5 yaşında oldu bile yanımda aslanlar gibi🤲🏻
Gzmseray Hatice-ts çok geçmiş olsun ben de 33+3 haftaligim 28 haftadan beri erken doğum riskim var. Ben de kasılma ile gitmiştim bana ilaç verildi ama ciğer geliştirici yapılmadı surekli yatıyorum. Nst de kasılmaniz çıkmadiysa ilaç vermmemis olabilirler çünkü ilaçlar kasılma önleyici oluyor o sebeple olabilir
Hatice-ts Gzmseray anladım benim kanamam vardı ondan gitmiştim açılma sandım yok kanın nerden geldiğini bilemediler hiç birseyde demediler serum verdiler sürekli tansiyonumu ve nst çektiler öyle doktor yanıma bile gelmeden hemşireye çıkış yapın demiş için rahat etmedi yarın bide özelle gidicem
Gzmseray Ns Hatice-ts Hatice-ts sancınızın çıkmaması çok iyi işte o sebeple vermemişler ilacı. Şu an yazarken bile karnım taş gibi sürekli kasılmalarım oluyor. Ben de ciğer geliştirici neden yapılmiyor diye bu hafta görüşeceğim doktorumla. Sizin de haftaniz iyi bebeğin kilosu da iyiyse içinizi ferah tutun 😊
Yusrahmet Hatice-ts benim haftam küçük henüz 28 daha dua edelim birbirimize heran gelebilir benim minik adam inş 36 kadar kalır ama bakalım boyu kilosu 2 hafta önde şimdilik
Hatice-ts Gzmseray sizede geçmiş olsun inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ saglim kucagimiza aliriz amin bana bebeğin kilosunu söylemediler en son 30 haftalikten 1601kiloydu şimdi 33 haftalik olduk işte kanamam oldu gittim doktor yanıma bile gelmedi o yüzden yarın bide özele gidip baktircam