Mineyld07 Haftadayım 12 kilo aldım kocaman bir burnum oluştu ayakkabılarım yüzüklerim kıyafetlerim hiçbirisi gelmiyor 😁 saçlarım eskisinden de kalın telli ve güzel oldu, yüzümde hiç sivilce kalmadı şuan hamilelik öncesinden daha çok seviyorum kendimi 😊😊
Lalihhhh Mineyld07 Fat-45fat gerçekten erken belli olmuş genelde 15,16 haftalıkken belli oluyor hatta kimisinin daha sonra
Fat-45fat eaktr bende öyleyim 8 haftalığım daha ama göbeğim çok belli oldu bu kadar erken miydi diyorum 😀
isilulusal HappyMom 5+6 haftalığım kasığımda yanma oluyo bugünde sağ bel boşluğumda yanma var normal mi
Madinanin-Annesi HappyMom pek bir degisiklik yok 85 gunum kaldi pek kilo almadim bir az gögsum buyudu oda gecer dediler.Pek bir sey olmadi yani
Ayanbsra 19+2 haftalık hamileyim hiç kilo almadım henüz sadece midem yanması ve gaz sorunum var onun dışında normal hayatımda bir değişiklik olmadı sadece egilmeyi hiç sevmiyorum belim ağrıyor 😁😂
Fat-45fat Zehrak ben hamilelikte hormonlar değişip tüylenme olduğu için seansımı tam bitirtmemiştim bilerek .(bitiş garantiliydi benim )şuan doğumdan sonra kaldığım yerden devam edicem keşke sende Öyle birsey yapsaydın
Serpil-3 Bilge44 kahverengi bir lekelenmeden bahsediyorsanız eğer doğumdan sonra geçiyor ben hiç farketmedim ama oğluma hamileyken çillerim daha da koyulaşmış ve çirkinleşmişim 😱doğumdan iki üç gün sonra çok terliyorum tabi gelinimiz geldi ve ablaa sen bi güzelleşmişsin yüzün parlıyor dedi aynaya baktım ve bi parlaklık bi ışıltı vardı saçınla falan silmedim gerek yok yani kendi terinle kendiliğinden gidiyor
PaPaTyAmM_1223 Serpil-3 7.ayımdayım yüzümde kahverengi leke yok ama göğüsler şişince kahverengi lekelenme oldu geçermi onlar 🤔😣
Bilge44 Serpil-3 Evet kahve tonlarında alt dudak ve çenemin orda 🤦🏻♀️ Ayy hadi inşallah sizinki gibi olsun geçsin gitsin hayırlısıyla 🤲🏻🥰💕
iiremgrzbyr PaPaTyAmM_1223 bende de aynısı oldu sadece göğüslerimde aşırı büyüme ve kahverengi ufak ufak birşeyler var ama olurmuş galiba süt ürettiği için
PaPaTyAmM_1223 Yasemin8892 bn her gün içiyorum ama bunları bilmiyordum sadece bebek doğunca gaz sancısı olmuyor diye duymuştum
Yasemin8892 PaPaTyAmM_1223 bende normalde hiç sevmem maden suyunu çevremden birkaç kişi önerince araştırdım bayağı faydalı olduğunu duyunca içmeye başladım ama ben bardağa döküp bi 10.15 dakika bekliyorum asit inin gitmesi için ondan sonra içiyorum
Nzlzns Betulkoc95 şuan benimde miyde yanmam var göğüslerim hassalaşti acaba başka ne belirtisi oluyor acaba hamilemiyim
Haydaralii Zehrak herkeste rastlanan durum değil kuzum zaten ama kız cocukalrinda oluyo hu genellikle
bircivcivannesi Bernaaa33 aynen sakınan göze çöp batar hesabı herhalde, çevremde haftada bir belki dışını fırçalayın insanlarin dişleri sapaglam, ağız bakım suları dış ipleri ne pahalı diş macunları kullanan benim de 8 dolgum var 😂😂
Bernaaa33 bircivcivannesi yaaa 🙄 bende aynıyım karbonatla evde diş beyazlatma tarifleri yaparım temizlettiririm dişçime haftada bir fırçalayan insanların doğru yani dişleri daha sağlam 🙄çok fırçalamanın zararı olduğunu anladım 😅😂😂😂
Kubra-1990 Nevino tabiki olucaksın ben de öyle hissediyorum bazen ama geçici olduğunu hatırlatıyorum kendime dört ayım var doğuma yürüyüş yaparak ve egzersiz yaparak motive ediyorum kendimi
Adanisa HappyMom kalçam ztn büyüktü iyice büyüdü😂 göbeğim hiç büyümedi kalçam büyüyo çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum
esinnnn91 Nevino bende ilk çocukta aynı hatayı yaptım aynaya bakmadım sonuç kocama benzedi 😂ikincide hep kendime baktım bakalım bu kime benzicek🤣
Eski9 Pkzctz ya tatlım 85 le hamile kaldım en son 93 tüm 😢😥😥 daha 19 haftalıgim çok üzülüyorum ama hızlı kilo almami hamilelik öncesi 2 sene diyet uygulayıp 50 kg verdim vücudum o kiloları geri istediği için hamilelik ona fırsat doğurdu iki lokma da yesem alıyorum malesef çok üzgünüm inşallah doğumdan sonra veririm