Evetttt sonunda bende doğum hikayemi yazıyorum çok şükür 🙏
Sabah 5:30 da yatışım yapıldı tabi rahattım taa ki ameliyathaneye girene kadar 🙊 Saat 7 de girdim ameliyathaneye 15 dk bekledim geldiler konuştular benimle dokunuşları hissedeceksin ama acıyı hissetmeyeceksin belimden iğneyi vurdular uyuştu belden aşağım hareket ettiremiyorum sanki bacaklarım kopmuş gibi 😄😄 doktorum geldi 5 dk bile sürmeden kızımı çıkardı karnımdan sordum bitti mi diye çıktığında pıt diye bir şey hissettim o an bana gösterdiklerinde ağladım üstünü giydirmeye gitti ebe gözümü kızımdan ayırmadım tabi mide bulantılarımla heyecanlıyım böyle yendim işlem bitti odaya çıkardılar ameliyat yerim çok ağrıdı ameliyat zor geçmiş varis varmış bende kanamam durmamış zorlanmışlar Sonra yürümeye başladım lavaboya çıktığım zaman üstümden büyük bi yük kalkıyordu daha rahat yürüyordum Depend bez kullanıyorum çok rahat tavsiye ederim Sütüm gelmedi ilk başlarda nasıl emzireceğimi bilmiyordum en son hemşire geldi gösterdi nasıl emzireceğimi tuttu göğsümü şimdi yanımda yatıyor 😍😍 Eşim eczaneden bi emzik almıştı onu verdim hemen tuttu bırakmıyorda eliyle destekliyor cimcime 😂😂😂 Benim doğum hikayem bu ♥️ Darısı tüm bekleyenlere doğumları ağrısız sancısız olur inşallah sağlıkla kucaklarınıza alırsınız ♥️🙏 Anne olmak isteyen herkese dua ediyorum Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size inşallah 😊🤲🙏