Icot 54_kubra tabi inş biraz küçük ama bu haftalarda öğrenen çok kişi var ☺️ İnş en azından bir tahmini olur. Siz de yazın bekliyor olacağım
tknmltm 54_kubra ben meyveli yoğurt yemiştim kefirli.hamileliğim boyunca bir yada iki kere çikolata yemişimdir
54_kubra tknmltm ben kefir tüketmiyorum keşke yiyebilseydim 😔 bende hiç tatlı yemedim ilk çocuğumda da şimdiki hamileliğimde de ama yoğurt peynir süt tüketiyoruz 🙂
Ays0 Yemeden gittim tekmeler atıyor resmen kımıl kımıl tabii küçük olduğu için kesin demeyelim haftaya yine bakarız demişti doktorum haftaya oldu çikolata yedim çocuk top gibi duruyordu sanki küsmüş 😂😂
Oaxell 54_kubra valla koca çikolata yedim göstermeyen göstermiyor hep tahmini üzerine gitti doktor yanılma payı olmaması adına
Bosluk 54_kubra Randovunuzdan yarım saat bir saat önce çikolatayı emerek tüketirseniz bebekteki hareketlenme çok oluyor.
Eliftozak 54_kubra evet doktor ilk baktığında arkası dönüktü bana çikolata ye yarım saat sonra gel yine bakayım hareketlenir dedi ama yine de göstermedi sakladı inşallah perşembe günü gösterir
filodib 54_kubra eveeeettt tabiki yedimmmm aslında normalde hiç tepki vermiyor çikolataya ama o gün ise yaramıştı. Nasip.