heyecanlibekleyiss Arkadaşlar çin takviminin doğruluğunu merak ediyorum. Oradaki hesaplamalara göre doğru cinsiyet tahmini yapıyor mu? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?🤗
Minnosunannesiii heyecanlibekleyiss benim doğru çoktu ama tabi ki inanmıyoruz 🤣 yanlış çoktan çok fazla
sosi5 heyecanlibekleyiss oğlumda tutmuştu çevremdeki tüm arkadaşlarım da da tuttu teyzem ve halam da yeni doğum yaptı onlara da yaptık tuttu bakalım ona göre yaptım şimdiki gebeliğimi daha öğrenmedim hayırlısı 😂
Kaplanannesi heyecanlibekleyiss 17+2 deyim 17+0 da cinsiyeti öğrenebildik. Çin takvimi Rus takvimi adı geçen tüm yöntemleri yaptım hepsinde erkek çıktı fakat kızım geliyor ❤️🎈
Elifaltun heyecanlibekleyiss ben bundan bakmistim dogru cikti ama tabi bilemem ne kadar dogruluk orani var.. https://www.gebe.com/cin-takvimi
Esss58 Kaplanannesi yorum bana umut oldu 😂 2 tane oğlum var şimdi hamileyim bakıyorum Rus çin hepsi erkek çıkıyor :/
Fidoss heyecanlibekleyiss benim doğru çıktı ama tabi %50 lik ihtimalle zaten doğru çıkabiliyor tesadüfte olabilir