1_minik Sevgili anneler çekinerek bir şey soracağım ama hamilelikten sonra genital bölge ve koltuk altımda kararma ve sivilcelenme dikkatimi çekti bu beni rahatsız ediyor benimle aynı durumu yaşayanlar çözüm için önerilerini paylaşabilir mi?
Msydn6 1_minik benimde önceleri hiç yoktu koltuk altımda sıkıntım yok şükür ama genital bölgemde çok oldu evet birde 2 hamilelik üst üste olunca kalıcı oldu iyice geçmiyor yani o karartı 🙄 bende wlabin beyazlatıcı kremini aldım valla doğumdan hemen sonra başlicam burda çok metettiler düzenli kullanımda çok faydası varmış geçiriyormuş inş öyle olur bakalım🌸
Madinanin-Annesi 1_minik normalmis kokma hamilelikden sonra duzelir derler😬😬😬Artik onlarin yalancisiyim
Ozgeuci Bende aynı sorundan muzdaribim, birde et benleri türedi malum koronadan korkup doktora da gidemedim şu kenarda bekleyeyim 🙄
1_minik Bazen aynada bakıyorum karnıma işte çıktı mı diye banyodan sonra oralara da gözüm çarpıyor moralim bozuluyor hiç olmamıştı hamilelikten önce…inşallah geçer..
Ferideff Gidib doktorda beyazlatsan dunyanin parasini aliyolar bikere alsalar neysede 10 seyans ne ya