Sadiyy35 Bebeğim gelişmediği kanama olduğu için kürtaj oldum 7 hastalıkken kürtajdan sonra ne kadar süre içinde hamile kaldınız ve diğeri gibi sorunlar yaşadınız mı
Limonumm Sadiyy35 2 defa 20 haftalık düşük yaptım şimdi 16 haftalıgim 20.haftadan sonra rahatlayacam o zaman bebeğim bana kalır mı belli olacak
Melikeolc Sadiyy35 geçmiş olsun canım benimde 8 haftalıktı kalbi durdu küretaj oldum doktorum 3 ay bekle dedi tekrar hamile kalmak için 3 ay bekledim sonra hamile kaldım tekrardan çok şükür şuan 24 haftalığız içini ferah tut sağlıkla gelsin inşallah biraz kafanı rahatlat ondan sonra yine denersiniz.
Sadiyy35 Ruya89 inşallah benimde öyle olur daha kürtaj kanamam bitmedi önümüzdeki ay olurum adet heralde
Sadiyy35 Ummuhanbilge allahım hepiminize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende önümüzdeki ay olurum
Ayfer65 Benim 5 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum ondan sonra geçen hafta cuma günü hamile olduğumu öğrendim ama öğrendiğim gün kanamam oldu acile gittim doktorum düşük yapıyosun dedi yarın tamamen düşmüşmü diye kontrole gidecem
Sadiyy35 Limonumm ay bu değer güzel haberlerini yaz mutlaka Allah sağlık sıhhat versin size ve bebeğinize
Limonumm Sadiyy35 inşllah 🌸 duaalrinixa benide katın Rabbim çocuğunuzu bagişlasin yeni sağlıklı gebelik en kısa sürede inşallah nasip eder 🦋
Sadiyy35 Zzeynep1 aslında 1 çocuğum var bu gebeliği beklemiyorduk beklemediğimiz bilmediğimiz için bazı yanlışlıklardan dolayı sağlıklı olmadığını düşünüyorum şimdi böyle olunca bizi bi bebek aşkı tuttu çok üzüldük çok düşkünüm çocuklara inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Sadiyy35 Melikeolc oh maşallah Allah kucağına aldırsın bi kaç ay sonra bizde buraya güzel şeyler yazmayı Ümit ediyoruz😇