Cylncyln_01 Kızlar dikkat etmeme rağmen kansızlığın önüne geçemiyorum hatta ilacimida alıyorum yine yukselmiyor kansız usta bebegini normal doğuran var mı ya da sağlıkli bir sekilde doğuran net okudum biraz endiselendim ilk gebeligim birde pek bilgim yok
esraMom1 Cylncyln_01 canım kan ilacıda mı işe yaramıyor bende çok kansızdım ama beslenmeye de bağlı sabah aç karınla pekmez tüket ilacını da düzenli al birde internette araştir kan yapan şeyler tüket benimki doğuma kadar geçti 😇
Ayazzzzzz Cylncyln_01 bende de var kansizlik. Havuç+pancar suyu içince artar demişlerdi. Ama ben onu içemiyorumki😣 napcami da bilmiyom. İlaç da kullaniyorum
Kuzucccum Cylncyln_01 bende de kansızlık vardı ılac almadım hamılelk öncesi dut pekmezine başladım doktora gıttıgımde şükür gectı dedı isterseniz siz de onu için faydasını görürsünüz inş 😘🙏
Cylncyln_01 esraMom1 darısı bana inş canım ya inan elimden geleni yapıyorum ilacimida alıyorum umarım benimde düzelir moralim çok bozuluyor ya
Kuzucccum Cylncyln_01 evet onu alıp içtim ben tabı o zaman hamıle degıldım yanı sonradan öğrendim hamılelıgı. Herhangı bı sakıncası olmaz dıye düşünüyorum yada doktorunuza sorup öyle için
Kvsr-klm Cylncyln_01 bende öleydım 7 aylıgım bu ay düzeldi doktor ilacımı degıstırdı kan ilacını aç karna aldım hep ve kecı boynuzu pekmezı içtim hergün cok şkur kansızlıgm düzeldi
Kelebekanne48 Cylncyln_01 bende kan ilacı kullanıyorum ama normal değere yükselmedi bir türlü pestil yiyorum sabahları pekmez tahin hırma sağlıklı şeyler yiyorum ama kan değerim biraz düzeldi çok az kansızlık var dedi normal olmadı bir türlü