ayminaninannesi Şeker yüklemesi yapıldı 132 çıktı doktor sıkıntı yok dedi ama bebekte sağ böbrekte biraz büyüklük var dedi sebebini sordum pozitif cvb verdi bebeğin pozisyonuna baglida olabilir bazi bebekler idrariini bazen gec yapar suan o şekilde de olabilir kontrol altında tutalım doğumdan sonra devam ederse ultrasonda tekrar bakarız dedi sizce kafama takmalimiyim beni biraz endişe etti ?
yasemin333 ayminaninannesi bebeğiniz erkek mi burda okuduğum kadarıyla genelde erkek bebeklerinde olan ve sonradan düzelen bir durummuş endişe etmeyin.
Ayca28 ayminaninannesi çoğunlukla geçiyor anne karnında deniliyor iyi düşün canım Rabbim sağlıkla dünyaya gelip sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin hepsine inşAllah 🤲🏻🧡
Matmazelll ayminaninannesi kafana takma canım benim kızımın 2 böbreğinde vardı zamanla düzelmişti biri diğeri aynı büyüktü ama doğduğunda baktıklarında hiç bişey yoktu ultrasonda öyle görünebiliyor
Bsrygz1 ayminaninannesi benm oğlumdada renkli ultrasonda çıkmıştı doğdktn snra kontröle götrdgmde evet var denlmşti ama çok şkür hiç birşey olmdı 2 buçk yşnda şuan ama tabi tamamen gecene kdr kontröl altında şuan pandemiden dolayı gtmyoruz ama inanın hiç birşey olmuyo yani hmlyken renkliye girmesem asla bilmem böyle bir hstlgı oldugunu. Sapa sağlam şkür ki korkulck bi hstlkta degl
yasemin333 ayminaninannesi endişe etmeyin burda çok okudum detaylıda falan böbrek büyümesi olup sonradan normale dönen.
Edibaby Benim bebeğimde de cıkmıştı erkek bebeklerde sık görülüyormuş araştırmalarıma göre. Doktorum cok korkutmuştu beni detaylı filmler istemişti ama sonra baska doktorumdan öğrendim ki %80 i doğuma kadar geciyor geçmese bile anne karnında tedavisi yok dogduktan sonra cocuk doktoruna yönlendiriyorlarmış yine riskli bişey değilmiş cok cok cok büyük bir milimetrede genişlik varsa kücük bi operasyonla hallediliyormuş şimdi 38. Haftamdayım ve geçti. Canınızı sıkmayın emin olun büyük bi sıkıntı değil
Mom084 Benim 21. Haftada ögrendim.tek sağ böbreği 24 de tekrar bakıldı aynı şekilde gördüler. Umarım doguma kadar düzelir Dr cok önemli değil dedi ama inşallah geçer Allah sağ salim kucagımza aldırsın inşallah hepimizin