Esrasrgzl Kizlar 13 haftalik gebeyim bugün karnima sanci girdi yuruyemedim nedeni ne olabilir normal biseymi😔
bus91 Esrasrgzl rahim büyürken gaz gıbı sancı oluyor ama senın dediğin cok şiddetliyse doktoruna danış hafıf ara ara ishal gıbı gaz sancısı gıbıyse hep oluyo
Rabiiakaradas Esrasrgzl 2 gün sonra 13 haftalık olacağız ve bende yaşıyorum rahim büyüyor ve gaz sıkıntısı 😒
hilosss07 Esrasrgzl aynı durumdayız iki gündür geçmeyen sol tarafıma yerleşmiş yürüdükçe batma tarzında olan bir ağrım var ama rahim büyümesine bağlıyorum🤷🏻♀️
Esrasrgzl bus91 yok anlik oldu ayaktaydim bi anda sanci girdi sonra yzandim gecti bende ne olduğunu anlayamadim😔
Sule00 Bende de oluyor kramp gibi ağrı giriyor kitleniyorum ama anlık geçiyor sonra normalmi dr sorucam bir daha gittiğimde
Esrasrgzl Rabiiakaradas nasil bi sanci oluyo tarif edermisiniz ben tarif edemiyorum anlik okarak oldu ataktaydim uzandim biraz geçti
hilosss07 Esrasrgzl aynen sol tarafımdaydı ara ara altıma batma tarzında bıcak saplanır gibi oluyordu