Mom26 Kızlar ya 19+2 hamileyim akıl hep bebekte acaba iyi mi acaba besleniyor mu vs vs ben sabah uyanıp ufak bir tabak hazırlıyorum kendime çayla yiyorum evde tek olduğum için 4 gibi birde çorba yapıyorum ya da onu yapmıyorsam sandviç yapıyorum sadece akşam eşim gelcek diye yemek hazırlıyorum onunla yiyorum ama BÖyle kefir muz süt vs ne bileyim tüketmiyorum hele balık zaten sevmem miğde bulantım vs yok ama yeme kültürüm yok benim nasıl yapsam yazık beslenemediğini düşünüyorum
Gizmolata Mom26 balık yiyemiyordanız omega takviyesi talep edin doktordan, bide çok aç kalmayın 3 saati geçmesin galeta,süt,çiğ kuruyemiş,yoğurt,meyve 3 ana öğünün arasına bunlardan birini sıkıştırmaya çalışın bebeği çok aç bırakmamak gerekiyor
bus91 Mom26 bır eksıklıgo varsa doktor söyler ama kendını bıraz zorlaman lazım ama en azından cok aç sureklı kalma doktor bana şey demişti sen 3 gun ac kalsan bebek senden beslenır ama sağlıklı bır evlat büyütmek ıstıyorsan vıtamın protein alman lazım demişti sureklı aynı rutınde gıdıyorsan sıkıntı cıkar belkı ama geçiş dönemıyse arada her gebede oluyor iştahsızlık halsizlik
Dilek0809 Mom26 sür kefir sevmiyorsanız her gün iki kase yoğurt öneriliyor üzerine yulaf ekleyip sindirimi de kolaylaştırabilirsiniz çiğ kuruyemiş ekleyip besleyiciliği arttırırsınız
Leylaalin Bende evde yalnızım ama öğlen ve ara öğün yiyorum acıkıyorum zaten pilav varsan yoğurtla yiyorum akşamdan kalma yemeğim varsa yiyorum süt badem ceviz hurma muz kefir bol su ne olursa onu yiyorum balık bende yemiyorum midem bulanıyor ☺️