ayisigi3 Kızlar bugün kan vermeye gittim. Beta hcg 37,38 çıktı. Regl olmama 3 gün var daha. Böyle bir durumla karşılaşanınız var mı?
esraizmirli ayisigi3 benim beta değerim 16 idi şuan 31 haftalık hamileyim ☺️ Adetine zaman oldugu için öylr düşük çıkmıştır
Buket_1 ayisigi3 hamilesin canım büyük ihtimal döllenme olmuş 2 günde bir artışını kontrol et inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur
nazlicannn ayisigi3 önemli olan değerin değil değerin 2 günde bir 2 katına çıkması. 2 günde bir takip et 2 ye katlanıcak mı 🤗
Selinayerdogan ayisigi3 benim reglim bir gün geciktiğinde beta hcg değerim 35 çıkmıştı geç döllenmeymiş şuan 35 haftalık gebeyim önemli olan değerinin her 48 saatte bir iki katına çıkması onu takip etmen lazım inşallah hayırlısıyla keseyi görür ve kalp atışını da duyarsın 🙏
-Mel-ek esraizmirli ben bisey sora bilirmiyim benim 5 ocak son addet tarihin bu gün lekelenme sonucu yatırıldım betam 96 sizce nasıl
esraizmirli ayisigi3 beta değerinin 2 günde 2 katına çıkması lazım canım değerin az diye kimyasal gebelik diyemeyiz☺️ Güzel düşün güzel olsun inşallah 🤲🏻☺️
Hamileyim-mutluyum ayisigi3 hamilesin canım tebrük ederim daha çok yeni ama 2 gün sonra tekrar kan ver en az %60 artması lazım değerin
umudumvar2 ayisigi3 tebrikler hamilesin canım belirtilerin neydi acaba mniğini erken öğrenmişsin ondan dolayı değerin bu zaten katlanaak artıyor normalde adet gecikmesinde yapılıyor
ayisigi3 umudumvar2 yumurtlama günü birliktelik oldu ve aradan 4-5 gün geçtikten sonra kasık ağrısı yaşamaya başladım canım ve bu ağrı hiç geçmedi. Benim normalde regl olmadan 1 gün önce kasıklarım ağrır. Göğüs hassasiyetim de normalden daha fazla. Evde erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Regl gecikmesini bekleyemeden kan verdim 🙈
esraizmirli ayisigi3 geçmişti canım ama benimki geç döllenmeydi 2 hafta geriden geldi oğluşum hep şuan fark kapandı ☺️