DidEmirhan00 Devlet hastanesine gidiyorum tam 40 haftalık hamileyim. Ve bana 41 e kadar beklemem gerektiğini söylüyor böyle bişi yaşayan paylaşabilir mi?
Meleekandc DidEmirhan00 bende devlete gidiyorum 39+5 im canım açıklık su nişan vs acil durumun yoksa 40+5 e kadar bekletiyorlar fakat 3 günde bir kontrole git aksatma
[silindi] DidEmirhan00 39+6 dayım benimde doğru düzgün sancım yok. Yarın hastaneye gideceğim bakalım 😔
DidEmirhan00 Ben beklemekten yoruldum 2 santim açılma var nişanım geldi ama 41 e kadar beklememiz gerekiyor dedi 41 sen sonra da bekletmez heralde ?
Meleekandc DidEmirhan00 açılman için bişeyler yap o zaman sancın oluyormu? 41 e kadar bekleme zorunluluğu saçma belki sancın yetersizdir
DidEmirhan00 Meleekandc devlette 4 santime kadar açılmayı kabul etmiyorlar 4 cm sen sonrasını bekletmiyorlar bugün kontrolüm vardı suni sancı istedim onu bile onaylamadı
DidEmirhan00 [silindi] zaten sancı filan yoksa açılma 4 santime kadar gelmediyse bide devlete gidiyorsan 41 e kadar yolu var 😏😓😓