Aslhn8992 Mammyy doktor bana da kız derse bende de kafalar çok karışık 😅 2 isim koymak istiyorum biri Nil o kesin ama diğerini bilemiyorum 🤷♀️
Aslhn8992 Mammyy bir de şöyle bir durum var bizde ablam öğretmen ve hangi ismi söylesem o isimde öğrencim var yaramaz, tembel vs diyor isimden soğuyoruz 😅
Mammyy Aslhn8992 ay evet bende öyleyim bende öğretmenim ve insan ister istemez öğrencileri hatırlıyor 😅 şu yeni moda kız isimleri özellikle ergen kızlarım beni soğuttu 🤭
Alya- Eşim alya koymak istiyor bebişimize ama benim pek içime sinmiyor 2. İsim düşünüyorum yanına ama eşim pek istekli değil napıcam bilmiyorum 😒 alya ismi güzel bi isim ama kaynanamın adı ayla tersi koycağımız ad ondan pek istekli değilim ya
ysmn_kck17 Alya- Biz de aksine Alya ismini çok seviyoruz yaninada Melek düşündük hatta AlyaMelek koyucaz 💕🥰 eşimin adı Ali benim adım Yasemin baş harflerimizin ilk ikisini aldık kızımıza koyalım dedik 💕💕
Alya- ysmn_kck17 güzel düşünmüşsünüz bence güzel denk gelmiş sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰