Prensesinannesiii1 Merhaba arkadaslar 27+2 haftalık hamileyim. Son zamanlarda rahmimde baskı hissi var ve cok afedersiniz ama akıntı miktarım arttı. Sizce normal mi? Yada boyle bir durumla karsılasan var mı?
aaayLn Prensesinannesiii1 bebisin dönmüs bas assagi dogum pozisyonu almis olabilir bende oyle hissediyordum o haftada bas assagi yerlesmis ondanmis 😊
Hd8 Prensesinannesiii1 30+4 bende de aynı durum var doktordan geldim şimdi baskı yapıyor daha erken dedi sürekli dinlen ayağa kalkma dedi😔
Berna5 Prensesinannesiii1 bende dün gittim bunun için doktora bebeğim ters dönmüş poposunu kasığıma yaslamış o yüzden ağrım oldu için rahat etmesi için görün bir doktora 😊
MltmMt Prensesinannesiii1 bende 29+2 deyim ve aynı durumdayım sürekli rahmime biri vuruyor sanki içerden bir ağırlık var
Rabismomm4 Prensesinannesiii1 benimde baskı oluyor du kasılma da var 15+5 haftalığız bebeğin eşi önde dedi iş yasak ilişki zaten yoktu doğuma kadar da yok🤷 zamanın da kucağımıza almayı nasip etsin inşeallah rabbim 🤲❤️
Aslanaysima 27 deym bende bebek surekli en altta ssnki elimi uzatsam dokuncam bide agrm oluyo cumartesiden beri dolgunluk hissi agri gecmedi persembe doktora gidicem
Prensesinannesiii1 Aslanaysima aaayLn cok tedirgin oluyorum ya çarsamba randevum var gidicem bakalım, cok tesekkür ederim 😘
MltmMt AsiNebi Krizantem_ cuma günü kontrolüm var o güne kadar bekliycem bakalım cuma günü pozisyon mu değiştirdi anlaşılıcak normal diyorlar benim haftalarımda
Prensesinannesiii1 Berna5 çarsamba günü dr gidicem ama tekmelerini göbek deliğimin üstünde hissediyorum ☺️ Tesekkür ederim 😘