Koylu_guzeli Kizlar bu ay kullandım adetime 9 gün var 5 yıldır bekliyorum son umudum bu insallah olur, sizin adetinize kaç gün var, birlikte bekleyelim arkadaşlık edelim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😔
afrasil Koylu_guzeli bende kullandım hiç umudum yok , adetin 10. Günündeyim 10 ve 12 mm 2 yumurta varmış diğerleri küçük sizin nasıldı ve adetin kaçıncı günü başladınız
Koylu_guzeli afrasil ben adetin 4. Günü 5 gün kullandim ilaç bittikten 3 gün sonra kontrole gittim doktor bir yumurtanin catladigini diğerinin de catlamak üzere oldugunu söyledi. Olsun umutsuz olma insallah olacak zamani var
deleted270 Bende ikinci kez klomen + ovitrelle iğnesi denedim test yapmaya 8gün var zaman gecmiyor inşallah bu sefer tutar
Gizemnaz_ Kızlar bende adetimin 3.gunu kullanmaya bazlamistim 3.ayimda hamile kaldim ilac bitti yani bende adet olmadim fakat dusuk oldu aralık ayinda simdi bu ay 1 2 gun kaldi adetime tekrar baslayacagim femaraya insallah guzel haberler aliriz🙏🙏
Koylu_guzeli Gizemnaz_ insallah canim Rabbim bu güzel duyguyu bizede yasatsin tüm isteyenlere dua ediyorum,
Esraaa17 Bende kullandım 3 ay boyunca güzel yumurtalar oluştu ardından catlatma ignesi oldum ama yine olumsuz oldu şuan letrasan diye hap verdi doktorum onu kullandım o da yumurta oluştu catlama igensi vurdum beklemedeyim iki gün var adetime inşallah hepimiz için güzel olur