AskerininYareni Merhaba son adet tarihim 7ocak ama eşim asker ve izine 20 sinde geldi bu gın test yaptım pozitif çıktı hesapladıgımda 39 günlük çıkıyor ama eşim geldiğinde 27 gün oldu ben işin içinden çıkamadım yardım edermisiniz 🤲🏻👼🏻
Mervee26 AskerininYareni birlikte olduğunuz tarihe değil, son adet tarihinize göre hesaplanıyor gebelik 😊 son adetiniz hangi tarihte başladıysa o gün ilk gün sayılıyor
Ihlamur AskerininYareni Gebelik ilişki tarinden değil son adet tarihinden hesaplanıyor çünkü siz adet gördüğünüz sırada rahim sonraki yumurtlamaya hazırlanıyor ve siz o yumurta ile hamile kalıyorsunuz. O yüzden o tarih baz alınıyor.
aselinannesi0610 AskerininYareni evet son adet tarihine göre hesaplanıyor ama ultrasonda zaten belli oluyor gittiğinizde daha detaylı öğrenirsiniz
100717 Son adet tarihine bakılarak hesaplanıyor diye biliyorum canım ☺️ gözün aydın sağ salim kucağına al inş 🙏
AskerininYareni 100717 amin inşallah kuzum herkes inşallah ama aklımız ermedi 5+4 diyor uygulama inanayimmi yani
AltinYildizMom AskerininYareni benimde 9 ocak 5 +2 yim son adet tarihinize göre sizinde 5+4 hayırlı olsun 🙏
Seda-34 AskerininYareni benim de gebelik başlangıcım 6 eylül olarak geçiyor çünkü son adet taihimin ilk günü. Halbuki ağustosun 25 inden eylülün 10 una kadar eşim yanımda yoktu ben ailemin yanındaydım😊 doktorlar kimin tam olarak hangi gün gebe kaldığını bilemeyecekleri için tüm hanımların gebelik başlangıcını son adet oldukları tarihten sayıyorlar.
AskerininYareni Seda-34 hem isim olarak hemde eş meslegı olarak ortagız sanırım teşekkür ederim canım çok saol bilgilendirdiğin için ❤️