bryc Carlife512 beni şimdi ayağa kaldırmıyolar sadece lavaboya gidiyorum evde olsam hiç oturmam o tedirginlikle biliyolar ondan getirdi eşimde🤣
Carlife512 bryc bende öyleyim oturmuyorum hiç ama duramıyorum dediğin gibi iş yapmayınca daha kötü oluyorum😂😂
ADamla Carlife512 36. Haftada doktor kontrolüne gideceğim ondan sonraki hafta için bir kadınla anlaştım. Çok da geçe bırakmaya güvenemiyorum ya erken gelirse minik diye 😁 kendiniz yapacaksanız günlere yayarak yapın yormayın kendinizi derim
Sermindiker Carlife512 30. Haftada hazırladım canım. Ağırlaşınca zor oluyor. Erkenden hazırla dursun kenarda.
Esraoden Sermindiker Temizlik için gelen kişi sürekli gelen birimi temizliğe istesem banada gelirmi 😕
Minnosunannesiii Carlife512 27 haftalığım da calla nisan ın başında başlamayı düşünüyorum oruç girmeden ben tutamam ama ağırlaşırım baya ee bizimkiler de hep oruçlu yazık yorulurlar 😂 33 haftalık filan olucam büyük ihtimalle başladığımda
hamileana Bende 27 haftalıgım ama 32 de başlarım yavaş yavaş kadın tutmak aklıma geldi ama beğenmiyorum başkasının işini ben biraz detaylı ve dip köşe yapmak istiyorum yavaş yavaş kendimi yormadan yaparım diyorum bakalım 🤭
bryc Carlife512 cuma günüde eve gidip temizlik yapıcaz yani yapabildiğim kadar kaynanam gelecek hiç istemiyorum gitmek yapacaksam tek yapayım diyorum ama halime bırakmıyolar😏
Gamzee26 Carlife512 ben 37+2 yim geçen hafta başladık eşimle her gün bir yeri yapıyoruz ve bugün bitirdik ne kadar geç olursa o kadar temiz kalır diye düşünüyorum
Mimartezeanne Carlife512 37+1 için bir kadın ayarladım bu hafta hallolacak insalalh bu haftalar da yaptırmak normal bence çok 38 e kalmadan
0znur Bende 32+4 üm. Evlenir evlenmez gebe kaldığım için çok zorlanmam tamizlikte diye düşündüm. Yatak odamin minik bi halısı var yıkanacak, camlarim yüksek değil, bi mutfak dolapalri zorlayacak birkaç hafta daha beklemeyi düşünüyorum.
3prensesannesiii Carlife512 Benim 2. Çocuğuma hamileyken 34+6 da bir anda suyum geldi Allahtan temizliğimi daha önceden yapmıştım sizde riske atmayın bence