Bebisininannesi1202 Merhabalar adetim bir gün geçince sabırsız ben kan testi yaptırdım 86 çıktı doktor çok yeni belki kimyasal gebeliktir dedi benimle aynı şeyleri yaşayanlar varmı ??
Gamiiiii Bebisininannesi1202 adet günü yapmıştım 40 çıkmıştı geç döllenme olabilir 2 günde bi takip ettir. Çok şükür 22 hafta olduk 🙏🏼
Mervee26 Bebisininannesi1202 birkaç ölçüm yapmadan neye göre kimyasal gebelik demiş acaba? Birkaç gün sonra tekrar kan verin. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize
Nurtrky Bebisininannesi1202 iki gün sonra yine aynı hastanede ve aynı saatte kan verin sizler ilk değere göre böyle birşey nasıl diyolar anlamıyorum ya insanı üzmekten başka bir işe yaramıyor. Hayırlı olsun🌸
mandalinakabugu İlk gebeliğimde 72 ydi hiç sorun olmadı geç döllenme olmuştu ama bende pıhtılaşma varmış düşük yaptım maalesef
Deniz089 Benim 1 hafta gec dollenme ile adet gunum sonrası 42 çıkmıştı, önemlı olan düzenlı artış Bebisininannesi1202
Bebisininannesi1202 Deniz089 bugünde kan verdim sağlık ocağında yarın sabah çıkacakmıs hayırlısı bakalım
Bebisininannesi1202 Nurtrky maalesef öyle sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yani hayırlısı neyse o olsun artık moralimide bozmak istemiyorum
gmzrk Bebisininannesi1202 endişelenmeyin benimde 74 idi Allahın izniyle 20+1 iz oğluşumla 💙 sağ sağlıklı alın kucağınıza
Ozge2805 Bebisininannesi1202 canım benimkide 31.71 çıktı çoğu kişinin düşük çıkabiliyor korkma biraz daha zaman geçsin 🥰 takip ettir ben yarın kan vereceğim ama arttığını düşünüyorum çünkü idrar kitinde tam adet günümde çok silikti şimdi 5 gün bugün yeniden yaptım belirgin bir ikinci çizgi yani endişelenme
elisa123 bence iyi bi değer bnm yakın arkadaşım adet günü geçtiği halde 83 çıkmış şimdi 4 aylık hamile 🥰
Garfield06 Bebisininannesi1202 evet benimde adetime 1 gun vardi test verdim 10şubatta 178 cikti 12 şubatta 421 cikti ve ozel hastaneye gittim 13 subatta 670 cikti. Artişı gorduk. Baslangicta saglik ocagi bana da ayni seyi soyledi kimyasal gebelik olabilir dedi ama tabi onlarda once olumsuz ihtimali soyleyerek cok umutlandirmamaya calisiyorlar acikcasi. Eger artis olmasa ve dusus olsa kimyasaldi denir
Elifdikel Bebisininannesi1202 ilk değerle anlaşılmaz ki iki gün sonra yine aynı yerde kan verin iki katı artmasi lazım
Garfield06 Bebisininannesi1202 nasip kismet kendini üzme. Benim ilk gebeligimde duzenli artislar vardi ama pihtilasma olmus kurtaj olmak zorunda kaldim. Icini ferah tut artar merak etme💙