SemaKumtepe Erkekannesiiii meraba 4 sene medipolde calıstım yogun bakım hemsırelıgı yaptım orda kesınlıkle öneririm mükemmel bi hastane👍
Bsa Erkekannesiiii yok bildiğim kadarıyla gayet yoğun bir hastane. Memnun kalan olduğunu da çok duydum. Ben de ayrıntıları merak ediyorum. Hizmetlerinin içinde neler var? Fotoğraf çekimi, ikram vs gibi
Erkekannesiiii Bsa fotoğraf için paketleri olduğunu 400 TL’den başladığını kapı süsü ve bi şişe lohusa şerbeti verdiklerini biliyorum ama Benim merak ettiğim ebelerin ilgisi çocuk hemen yanınıza geliyor mu vs?
Deda Eğer Bağcılardaki medipolu soruyosanız yeni doğum yapan arkadaşım ordan çok memnun kaldı. Bende gitmek istiyorum Az önce arayıp fiyatlarınıda öğrendim muayene 90 ile 125 tl miş. Normal doğum 1250 ile 1750 tl miş sezeryan 2600 ile 2950 tl imiş. Kendim sgk lı olduğum için belkide bu fiyatlar.
Erkekannesiiii Deda ben fiyat olarak sormamıştım aslında yani Doğum anında neler yaşanıyor ilgi nasıl vs diye etiketi neden değiştiriyorlar anlamıyorum hastane önerisi değil ki bu Doğumla ilgili ön bilgi 🙄
Deda Erkekannesiiii Söyledik memnun olduklarını. Fiyat bilgisini sen ilgilenmiyo olabilirsin ilgilenen birileri olur yazmış oldum. Sonuçtu açtığını herkes görüyo okuyo
EzgiK Ben o hastanede suna hanımın hastasıyım doğumumada allah nasip ederse 30-35 gün kadar kaldı doğum ücretleri gayet makul fakat doktorum gece doğuma gelmiyor o gece kim varsa nöbetçi o doktor doğuma giriyor odayı da doğumdan sonra veriyorlar yoğunluktan dolayı sadece sezeryanlarda önceden oda veriliyor.lahusa şerbeti kapı süsü ve bebeğin ilk işitme testi K vitamini iğnesimi neydi onlar dahil fiyata