aylin08166 Hellobaby2 Muhasebeciyim biraz stresli olduğu için zaman zaman sorun yaşıyorum, birde bütün gün oturuyorum hareketsiz kalıyorum tabi 😊 neyse yürüyüşle hallederiz artık ,bebeğin güzel geleceği için çalışmak gerek
heyecanlabrkle Hellobaby2 ben de çalışıyorum odyologum, rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum açıkçası beni hem fiziksel hem psikolojik zorlamaya başladı kar tatili olunca çok sevindim ☺️
Ogretmenanne35 Ben de Türkçe öğretmeniyim .16. Haftamızdayız oğlumla ♥️ Uzaktan eğitim ben 20 saat dersim olduğu için çok zorlanmıyorum şimdilik. Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak ☺️☺️
Eceee7 Hellobaby2 bende kamuda yönetici yardımcısıyim idari izin için dilekçe verecem artik masa basi oturduğum için sürekli son zamanlarda rahatsiz ediyordu.evdede hareketsiz kalmamak için hergun yuruyuse cikacam zaten seker cikti diyet ve yuruyus sart oldu
Bbbuuusssrrraaa Hellobaby2 ah hepimizin ♥️ Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
UlgeYagmur Hellobaby2 30+5′deyim ☺️ Mağazada çalışıyorum hem Mücevher tasarımı hem de pazarlamasını yapıyorum butik bir firmada ☺️ 35.-36.haftaya kadar çalışacağım inşallah bir sorun olmazsa.