Mucizeyibeklemek Merhaba arkadaşlar bugün doktor dan geldim iki kese var fakat bir tane sağlıklı bebek var kese duruyor hala doktora sordum takip altında turkuvaz dedi başına gelen veya diyan varmi çok endiseliyim😔
AsumanTugce Mucizeyibeklemek benimde öyle oldu canım 6+5 te iki kese vardı birinde kalp atışını duyduk diğerinde duyamadık. 10. Haftaya diğer sağlıksız kese kayboldu. Doktor vücudun kendini koruma mekanizması dedi
Busbushatun Mucizeyibeklemek benm tup bebekle iki transferim olmustucanm sonra kanamalarim oldu kese saglikliydi bide kese disinda kese kadr bi kanama vardi snra agrili kipkirmizi bi kanama gecirince perinatalog bi doktora gecis yaptm kendisi iki kesenin biri saglikli gelismedigi icin onu dusuk yaptigimi soledi hic bi sorun yasamadik smdi kizim 2 yasinda, diger keseninde o kanamadan snra kayboldu knamada azalark kesildi
Peraaaa Ben cnm, çift yumurta ikizlerine gebeydim Kesede oluştu bebekte.. Fakat birinin kalbini duyduk, diğerini duyamadık, Bebek geliştikçe o kese erimeye başlıyor Sağlıklı olsunda 🤲
Ayseozmenucar AsumanTugce aynen bizim gelinimizin de öyle oldu yavaşça küçülecek ultrosonda falan çıkacak o kese de ama müdahale edecekleri bir durum yok hiç telaş yapma