Pinkgueen 2 gün sonra bir sorun olmazsa 38+0 da sezaryen olacağım. Sizler hangi anestezi yöntemiyle ameliyata girdiniz? Memnuniyet açısından belden aşağısı mı yoksa tamamen uyutulmak mı?
Ef24 Pinkgueen covidden dolayı mecbur kalmadıkça doğumlar için genel anestezi uygulanmıyor hastanelerde. En güzeli de belden uyuşma bence hem baş ağrınız az olur belki de hiç olmaz benim olmamıştı daha çabuk toparlarsınız ve bebeğiniz doğar doğmaz görür ten tene temas yaşarsınız 🌺
bus91 Pinkgueen 38 hafta almasının sebebı var mı doktorun 39 kadar beklıyor ya bazıları o yuzden sordum
dilaradurmazz Pinkgueen canım benim doktorum bana bıraktı ama genel önerdi çünkü hastalarım çoğunda baş vve bel ağrısı şikayeti geliyor dedi
Beyzan Pinkgueen belden aşağı uyusarak oldum . Bebeğim gözünü açar açmaz ilk beni gördü hemen yanağı yanağıma değdi ve odaya gelir gelmez emzirdim. Bence uyanık olmak o ana şahit olmak en güzeli tabi bir sağlık sorunu yoksa
mmek_2014 İkisini de yaşamış biri olarak spinali tavsiye ederim. Hem daha agrısız hemde bebegin ilk anlarını görme şansınız oluyor.
Pinkgueen bus91 ilk bebeğim bilinmeyen bi sebepten 39+1 de kalp atımı durdu. Bundada riske girmek istemedim ..
Ef24 Mervee26 ikisi de hemen hemen aynı spinal omurilik sıvısının içine epidural de omurilik zarına enjekte ediliyor spinalde daha çabuk uyuşma sağlanıyor epiduralde anestezi yavaş yavaş veriliyor sizlik bir durum yok yani anestezist karar veriyor buna
Pinkgueen dilaradurmazz tamamen uyutulmada ilaç bebeğe geçeceği için hızlı hareket etmek zorunda kalıyoruz, belden verdiğimizde sorun olmuyor acele etmeden yapıyoruz ameliyatı dedi doktorum. Hem ağrın az olur hemde bebeğini hemen kucağına alırsın dedi.
Ef24 Mervee26 haklısınız kesinlikle öyle doğum zor ama annelik çok güzel Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı 😊🌺