Pamugunannesi1 Benim akıntım normalde çoktu iyice çoğaldı sizde de öyle oluyor mu musluğu açık bırakmışsın gibi durmadan akıntım geliyor sarıya dönük kremsi bişey sıvı bi de baya
BhrDnmz Pamugunannesi1 bende son donemlerde ondan cekkyorum hemen doktora sordum eger asiri kasinti ve koku yoksa kahverengi yesil degilse normal dedi sari olmasi falan. Onun icin ilaca gerek yok dedi. Siz temiz ve kuru tutmaya calisin sadece. Ama koku olursa rengi degisirse doktorunuza danisin tabi
Cnsutygr Pamugunannesi1 Pamugunannesi1 bendede o durum vardı doktorum renginde sorun yok ve kaşıntı yok diye normal diyordu ama artık ben aşırı rahatsız oldum alttan muayene ile enfeksyonu gördü ve fitil verdi kullandım çok rahatladım geçti
Rmsk Pamugunannesi1 benimde öyle doktor iç camasiri sürekli degistr ya da eski usul gibi eski atletleri parçala koy dedi😃
Pamugunannesi1 BhrDnmz Günlük ped kullanıyorum bana mısın demiyor iç çamaşırlarım maaf oldu hep kaşıntım yok hamileliğimden önce doktoruma gittiğimde biraz intihaplı olduğunu söylemişti fitil verdi ama hamileliğim vardır şüphesiyle kullanamadım
BhrDnmz Pamugunannesi1 bende gunluk ped kullanicak durumdayim ama surekli gunluk ped kullanmak iyi degilmis oda mantara enfeksiypna yol aciyor ben o yuzden zorda olsa devamli pecete koyuyorum surekli degistiriyorum arada pedi birakin bence oda iyi degil
Pamugunannesi1 Cnsutygr Evet ya çok rahatsız edici bir durum bir anda bişey akıyor sanki tuvaletimi kaçırdım gibi
Pamugunannesi1 BhrDnmz aslında iç çamaşırını sık ve farklı kıyafetle yıkamamak lazımmış doktorum peçeteyi de kullanma dedi bana sık değiştirmeye çalış elinden geldiği kadar dedi öyle yapıyorum iç çamaşırım kalmadı 😄
Busranur_06 Benimde hafif akıntı var 2 gündür be bugün fark ettim rahim kenarında kabarıklık var su toplamış gibi öyle olan varmı hijyennede çok dikkat ederim ama
minisinannesiiii Pamugunannesi1 evet Canm ayaklar çok önemli benimkiler de ne yapsam ısınmiyo o yüzden akintim çok oluyo
Pamugunannesi1 minisinannesiiii Benimde soğuk ya ısıtamıyorum bir sürü kalın çorap giyiyorum zor ısınıyor
minisinannesiiii Pamugunannesi1 bezler kestim ben eski atletleri filan onlardan koyuyorum sürekli değiştiriyorum malesef bitmiyo fitilde kullandim ama idare etcez artık böyle
minisinannesiiii Pamugunannesi1 2 kez kullandim hemde canim doktor yazmıştı biraz faydasi oldu ama yine aynı
Pamugunannesi1 minisinannesiiii Arkadaşlarımın bazıları kullanmış ama fitil gittikten sonra gene aynı şeye devam ediyor dedi hepsi fitilde bir yere kadar demek ki