Merve95merve Erkek veya kız bebeklerde kg fark ediyor mu şuan ki haftanızla bebişin kilosu kaç ve cinsiyeti ne annişler
Sermec27 Merve95merve valla 20+4 haftalık hamıleyım en son 17 de gitmiştim 200 gr 17 cm di oğlum su an kaç oldu bilmiyorum 22 haftada detaylı ultrason yapılacak bakalım hersey güzel cıkar inşallah 🤲 🥰
ozgef aylininannesi61 kaç gram olduğunu doktorunuz mu söylüyor acaba bana hiç söylemedi. Ultrason kağıdında yazar mı acaba?
BhrDnmz Tam 18 haftaligiz. 223 gr kizimiz💘 saglikli olsunlar onemli olan o cok kiloda saglikli demek degil aslinda
leylosule Merve95merve 31.haftada gitmiştim en son 1700gramdı kız bebiş. Boy söylemiyorlar burada malesef 🤛🏻
MeliSeliMelih Merve95merve 24.haftada gitmiştim en son 1 kg idi şu an 27 biticek bu hafta gidicez bakalım kaç olmuş paşacım 🧿
aysutemiz Merve95merve 24 de gitmiştim en son 690 gr di diğer kontrolüm 28 de bakalım ne kadar alacak bir ayda .
burcumelis Biz şimdi çıktık 35 hafta 2500 kg göremedim resimde yok neymiş yeri daralmış foto vermedi bıktım hiç vermiyo böyle özel hastane olmaz olsun
Merve95merve burcumelis aynııı sıkıntı bende de var okdr merak ediyorum ki yüzünü her gittiğimde dönmüş oluyor nedense :(
maviruya burcumelis Canım iki defa kontrolde bana da vermedi. Yüzünü göstermiyor nasıl verebilirim ki dedi. Bugün gittim yandan da olsa yüzünü gösterdi doktor direk verdi ultrason resmini yüzünü gösterirse veriyorlar
Glsmyldz09 Merve95merve 22+6 da gittim kızım 630 gramdı canım. kız ve erkeğe göre değişip değişmediğini bilmiyorum 🙏🏻