Sema99 Aysegulflz son 28 günümüz kaldı ama 28 dolmadan doğacak gibi artık sağ sağlim doğsun istiyorum
BetulCoskuner Aysegulflz bizimde bugun 35 gun kaldi doktor kontrolum var bugun bakalim durumumuz nasil
Adabahar Aysegulflz benim de son 34🤷🏻♀️ Haftaya çatı muayenem var 1 hafta önden gidiyormşuz erken doğum olabilir dedi ana karaciğer enzimlerim yüksek çıktı tatlıyı hamuru kestim inş gelişimi yavaşlamaz :(
TubaUzar Sema99 benimde son 28 ve bana da hep faha erken gelecek gibi geliyor. Ağrılar filan ne durumda başladı mi canım?
Sema99 TubaUzar 2 gün önce düzensiz sancılarım başladı iki gündür kasılmalarım var ve Rahime batma var yürürken batıyor birden
Eby Son 36.. dün gittim doktora bebek 1 hafta öndeymiş suyu biraz fazlaymış diye tatlıyı ve hamur işini yasaklayarak bana küçük sürprizler yaptı 😅 hemen doğurup tatlı yemek istiyorum 😬
Aysegulflz Bende bugün gittim ve bir şokla karşılaştım bana bebeğimin suyunun azaldığını ve 1 hafta geriden geldiğini söylediler 1 kilo 900 grammis beni araştırmaya sevk etti başına böyle bişey gelen varmi kizlar 😕