_NY3- Esdseda bende maalesef kilolu hamile kaldım o yüzden çoook dikkat edip çok spor yaptım. 70 ile kaldım 39a girmek üzereyim 6 kilo aldım
Pink05 Esdseda 64 le hamile kaldım 35+4 66 kıloyum bebis geçen hafta 2280 kg dı çok şükür bu gebelikte sadece bebişim kilo aliyo ilkinde 30 kilo alınca bunda çok dikkat ettim
Esdseda Ben de 16+3 deyim ve toplam 4 kilo aldım ilk bebeğimde 24 kilo alınca bence dikkat etmeye çalışıyorum bakalım inş sağlıklı bi şekilde kucağımıza alır ve hemen zayıflarız 😀
Birtospikyolda Esdseda amiiin inşallah 😇benim ilk sağlıklı bebeğim ilk başlarda çok takılıyordum kilo konusuna 26 27 hafta olana kadar 3 4 kilo falan almıştım sanırım geri kalanı yakın zamanda aldım 😁
Kayraninannnesi Esdseda 19+3 53 ile yola çıktım 57 yim şuan 🤗 sizce nasıl anneler çevrem kilo aldın dıye psikolojimi bozuyor sanki kendileri aynı kiloda doğum yaptılar 😔 nedir bu kadının kadına düşmanlığı 🤷♀️
Esdseda Kayraninannnesi nasıl ya 4 kilo ile mi moralini bozuyorlar hiç takma bile harika kilo almışsın