muzisyenanne06 Dün doktorumda kontrolüm vardı 37+3 üm boğazım şiş gribim dedim . Kbb ye gitsen bile ilaç veremezler kendin atlatmalısın bol c vitamini al dedi ama şuan uyandım daha da kötüyüm nolur öneride bulunun 😔😔😔
Edirefp muzisyenanne06 taze zencefili küp küp doğrayıp yarım limonla kaynatıp sonra içine biraz bal koyarak içebilirsiniz. Boğaz ağrısına bire bir
Edirefp muzisyenanne06 birde buhar yapın suyu kaynatıp buharında durmuştum ben burnuma Boğaz’ıma çok iyi gelmişti. Zencefil çayı ve buharı ben sabah akşam yaptım. İlaç kullanmadığımız için biraz zor atlatılıyor geçmiş olsun
Bilge35 muzisyenanne06 sirke ile gargara yap canım. Kahvaltını güzelce yap. Ayrıca bol bol dinlen uzan hic bisey yapma. Meyve ye bol bol kivi kiraz bunlarda çok fazla c vitamini var. Ha birde ıhlamur içabilirsin
Dk16 Sıcağa yakın sahlep içebilirsiniz tarçınlı Sıcak suya bal limon koyabilirsiniz Ben bunlarla atlatmıştım
Dk16 muzisyenanne06 sahlepi evinizde kendiniz de yapabilirsiniz daha doğal olur şekeri az koyun ki Boğaz’da mikrop üremesin Süt 🥛 nişasta veya pirinç unu ve şekerle yapabilirsiniz ❤️
Deletedmom15257 muzisyenanne06 bence iyice araştırıp oyle deneyin hamilelikte herşey icilmiyor en iyisi limonu yiyin tuzlayıp çok iyi gelir diğerlerini bilmeden icmeyim
Gozde34 Normal içtiğimiz çaya az karabiber ve limon sıkıp içmek de çok faydalı ben öyle atlattım 14 haftalığım iki gün öncesine kadr bende yutkunurken canm yanıyordu geçti çok şükür geçmiş olsun
Deletedmom15257 Dk16 limonu çok tüketirsen var günde bir taneden kimse düşürmez bebeği hamileligin basindan beri yiyorum hicte dusmedi cok sukur daha cok tutundu icinde c vitamini ve folic asit var çok iyi gelio ve ben sadece salep için demedim ki genel.olarak ne soylense iyice araştırıp icilmeli
Dk16 Deletedmom15257 yok ben de size birşey demedim burada herkes limon tehlikeli düşük vs dediler ben de belki okumamıştır diye uyarmak istedim Siz eminseniz tamamdır 😁😁
Deletedmom15257 Dk16 ben emin olmasam neden burda fikir verio tehlimeye sokayim 🤣bende salepi ilk defa duydum uygulamam da çünkü fikrim yok
Deletedmom15257 Dk16 sizde bi bakın isterseniz limonun gebelikte faydalarını sizde de bilgi değişikliği olur 😊
Dk16 Deletedmom15257 ben de severim limonu vallahi öcü gibi bakıyordum artık böyle bakmam İyi oldu size yazdığım :)
Deletedmom15257 Dk16 cnm internette simdi gir deki limonun gebelikte faydasi ve zararlari orda görünür zaten günde bitane ye yeter mesela maydanoz düşüğe neden olur diyolar ee sen gidip bi tam mayonuzu bitirirsen tabi olur ama yemekte ne olcak burda bile yemekte yedim bisi olur mu diyen oldi 😂🤣😂
Dk16 Deletedmom15257 doğru söylüyorsunuz Ben bu uygulamayı indirdiğinden beri bağımlısı oldum Facebook’tan instagramdan çok burdayım :) Sanki internetten araştırma yapma şansım yok sadece burası varmış gibi davranıyorum bakayım bakalım :)
Deletedmom15257 Dk16 valla kuzum bende öyleyim 5 aydır burdayım inşallah doğumdan sonrada olcam 🤣🤣😂ama burda okuduklarımla kalmıyorum bazen cokkkk yanlış konuşuyorlar bilgileri bile yanlış
Edirefp Deletedmom15257 zararlı bişeyi iç diyecek kadar bilinçsiz değilim. Kendim grip oldum sabah akşam bu çayı içtim sizin dediğiniz limon ilk haftalarda kan sulandırıcı etkisi olduğu için düşük tehdidi oluşturabiliyor.
burcutet Imumax boğaz spreyi var hamilelikte kullanımı serbest doktorunuza sorabilirsiniz.Ben kullandım çok da memnun kaldım.