havva0917 BetulDuru12 benimde bi kızım var 2 buçuk yaşında 10 +3 gebeyim Rabbim sağlıklısıyla ve hayırlısıyla gönlümüzden geçeni ömrümüze yazsın 🤲❤️
bebekmuhendisi BetulDuru12 teşekkürler oğlum sakin bir çocuk ona güvenerek yaptım ciddi enerji istiyor çünkü çocuk bakımı inşallah değişmezse sürekli soruyor plan yapıyor kardeşim ne zaman gelecek diye
Begumhane 2prensannesi2008 benimde 3buçuk yaşında Bi oğlum var 19 haftalık kız bekliyoruz rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin❣️
badecanisik BetulDuru12 teşekkür ederim sizinkiler içinde allah onlara uzun güzel sağlıklı ömürler yazsın❤️
Kardlnozge Sumisalii Allah sağlıklı hayırlısını evlat etsin öncelikle gönlünüzden geçen de nasip olur inşallah 😊
Ozbu41bug BetulDuru12 benim.5 yasinda kizim.var 37+1 haftalik.ogluma. hamileyim hepimizjn evlatlari saglikla hayirla.gelsinler.insaallah bi avazda kurtarsin rabbim butun anneleri
ilgin22 Prensannesii38 aptamil veriyorum bende ilk almadı önce emzirdim göğüsüm açıkken biberon verdim zaten suyu biberonla içiyordu biberondan kaynaklı da almamış olabilir biz mamajoo kullanıyoruz su içmeye başladığından beri başka biberon almıyor