Bireylulmasali Kızlar 28+1 haftalık hamileyim iki gündür kaburgalarım batıyor gibi oluyor sırtım kalçam çok ağrıyor ama daha çok sırtım ağrıyor magnezyum da kullanıyorum bu ağrıları bu haftalarda yaşamam normal mi?
BusrAlpay_34 Bireylulmasali ben de 32 den sonra oldu sankı kaburgamın arasına et sıkışmış gıbş nefes alamıyorsm batıyordu dahılıyeye gıttım ilaçlarla kremle ancak rahatladım ve hiç bişey çıkmadı kas agrısı dedıler sanırım hamilelikte oluyor böyke sıkıntılar
Nnjwkwkl Bireylulmasali iç çamaşırı takiyormusunuz sütyen onu tak ihmal etme ben takmayinca çok ağrıyor birde maden suyu iç günlük bir kere senle aynı zamanlardayz benzer şeyler yaşıyoruz hep,😂
Bireylulmasali @Gulsurmeli rica etsem arkadaşla ilgilenir misiniz?Ne kadar paylaşım yapacağıma o mı karar verecek her gönderimin altına yorum yapıyor
Esosun Bireylulmasali canım ben de 27+6 yım arada kalçamda ve kaburgamda ağrı oluyor bebek gitgide irileştiği için olabilir 🤷🏼♀️ İttiriyodur kemiklerimizi😁
Gulsurmeli _NY3- Bireylulmasali Merhaba Sevgili Annelerimiz Herkes merak ettiği soruları sorabilir uygulamamız bunun için var, lütfen saygı duyalım.İyi Forumlar 🌺
Derin01 Bende 25+3 haftalıgım kaburgalarım gece yatarken cok ağrıyor resmen ağlıyorum daha da artacak gibi geliyor bana 😕