Melihakrds Geçen hafta salı sipariş verdim hala kargoya bile verilmemiş ürünlerim sizin gönderiler ne alemde bu kadar geciken var mı
Krizantem_ Melihakrds Oyuncak sipariş ettiğimde ertesi gün kargoya verilmişti,son siparişimi cuma verdim sipariş alındı gözüküyor, yoğunluk nedeniyle gecikme olabilir.
Sedagb Melihakrds daha önce verdiğim siparişlerim kargolanmadı en son verdiklerimi kargolamışlar🙄 yoğunluktan dolayı gecikmeli gelecek sanırım
Gigy Melihakrds indirimden dolayı normaldir ,benim de 4 5 ayrı ayrı kargom var henüz gelmedi ,hava şartları eklendi bir de 😔
Minay Melihakrds pazartesi sipariş verdim çarşamba kargoya verilmiş perşembe başka bi sipariş verdim cuma verildi kargoya ama kategorilerle alakalı da olabilir ayrıca kargolarım bulunduğum şehire gelmesine ragmen elime ulaşmadı bi süre ptt de bekliyor malesef
Esekoldurengunes Benim de geçen çarşamba sipariş ettiğim ürünler daha bu sabah kargoya verilmiş. Sanırım bu ara yoğunlar, ondan geciktiler diye düşünüyorum.
Melihakrds Esekoldurengunes 1hafta oluyor hala ürünler hazırlanıyor diyor ya çantama koyacam gelenlerin bazılarını 37.haftamdayım🙈
Esekoldurengunes Melihakrds Bugün yarın sizin de kargoya verilir inşallah. Hayırlı doğumlar, sağlıkla gelsin bebiş inşallah çok az kalmış sizin 😊
Ebru2403 Minay benimkinde kargoya teslim edildi yazıyor ne demek bu kargo yola çıktı mı demek istiyor sizde ne yaziyor
Ebru2403 Melihakrds bendede kargoya teslim edildi yazıyor obur siparişimde hala sipariş alındı yazıyor sipariş vereli baya oldu ama elime hala ulasmadi
Minay Ebru2403 mesaj olarak kargoya teslim edildi diye mesaj gelmişti sonra ben kargo takipten baktım yola çıktı pidm ye ulaştı en son zimmet alındı olarka görünüyor ayın 12 sinden beri
ogrencianne35 Melihakrds arkadaşım zaten kargo süresi 7 gün diyor. bende geçen salı verdim sipariş kargoya verilmiş çarşamba gelecekmiş
Ozlem23 Melihakrds benimde üç siparisimden ikisi geldi ama biri ertesi gün verildi biri 4 gün sonra falan 2 sinde kanguru sipariş verdim ellerinde olmadığı için gondermiyolar bekliyorum bende
Minay Ebru2403 ptt sitesinden kargo takip e giriyorum gelen mesajdaki barkod numarasını yazıyorum çıkıyor