busraa5465 kaç haftalıksınız şuanda ? Şöyle söyliyim ben odaya gidene kadar üç doktor kontrol etti. Sonra en son ki doktor ki gece de o vardı benim suni sancıma karar verdi daha sonrasında kan almalar, tansiyon vb ölçmeleri ebeler yaptı. Ebe devamlı doktora bilgi veriyor zaten. Ardından dört doz hap şeklinde vajinadan suni sancı verdiler o sırada da doktor geldi yeşil kıyafetli olan normalde bir günde beş doza kadar verilebiliyormuş doktor benim hikayemi dinledi asistanlardan ve bu doz yeter dedi. Beşinci dozu verdirtmedi. Ardından herkes gitti ve benim sancım arttıkça ablam doktora gidip söylüyordu fakat benim şikayetlerim her hastada olan şeyler olduğu için ve her gün yüzlerce böyle hasta gördükleri için odaya gelmediler ablamda bende başta sinirlendik ama sonra gelselerde bişey yapamazlardı ki sancı vardı kanama yoktu. Herşey dedikleri gibiydi. En son sancım dayanılmaz bir hal almaya başlayınca doktora söylediler doktor muayene etti bir cm açılmış dedi ve onun muayenesi ile kanama da başladı sonrası çorap söküğü gibi geldi.. ben yeniden odama geçtim ve orada sancıları karşıladım bir saat sonrasında da sancım tavan yaptı ve doğumum hemen oldu sonrasında ablamın bağırması ile doktor ebe hepsi saniyesinde odamdaydı. Hepsi tek tek ilgilendi hasta bakıcısından ebesine doktoruna kadar..çok uzun anlattım ama demem o ki devlette ki doktorlar ebeler hasta bakıcılar hepsi olması gerektiği zamanda orda ve hepsi sanki birbirinden habersiz sanarsınız ama hepsi hikayenize hakim… o yüzden korkmayın eğer devlette olacaksanız özel hastane gibi 👍
sizin bir sıkıntınız mı var peki yoksa doğum mu yaklaştı ? Kendinizde her zamankinden farklı bir durum görürseniz hemen vakit kaybetmeden gidin olur mu 👍