dilanalibrk
33+4 ten selam 👋🏻 Benim de ilk gebeliğim. Eşimle 5 aydır çocuk istiyorduk. Müjdeli haberini gezmek için gittiğimiz Bursa’da aldık. ☺️ Karnıma düştüğü ilk andan itibaren hissettirmişti hamile olduğumu. Çünkü kokuda hassasiyet,kasıklarda batma, aşırı derecede acıkma hissiyatı ve azıcık yürüsem hemencecik yorulma.. ilk zamanlar bunları yaşadım☺️ Ankara’ya geldiğimizde yani yaşadığımız yere hemen doktor hastane arayışına giriştik. Kafamızda bir iki doktor vardı. Gidip muayene olup ona göre Doğum paketi alma niyetindeydik. Etlik Lokman hekim Elif Terzi’de karar kıldık. Çok şükür çok sevdim doktorumu. Kalp atışını duymak için gün saydık çünkü çok erken öğrenmiştik hamile olduğumu. Her hafta gider olduk o süreçte. Gitmeme gerekte yokmuş aslında. Kalp atışları başladığında bulantım başladı dedim eşime bence kalbi artık atıyor 😁 elhamdulillah öyle de oldu. Tam 4 buçuk ay hastaneden çıkmadık desem yeridir. Halsizlik bulantı bel ağrılarım mide yanmam çok fazlaydı. Sıvı tüketemediğim işin serum bağlıyorlardı. Her 3-4 güne bi hastanedeydik. Tam bu süreç bitti artık rahatız dediğimiz 25. Haftada kızımız bize erken doğum riski alarmı verdi. Sancım erken başlamıştı. Erkenden nst ye bağlanmıştım. Doktorum progestan , magnezyum ve istirahat verdi. Onlar sayesinde ve tabiki Rabbim sayesinde 25. Haftadan 33. Haftaya gelebildim. Çok şükür 🤲🏻 🤲🏻 şuanda 24 saat yatmıyorum sadece yemeğimi yapıyorum gün içinde o bile gün boyunca iş yapmış gibi yoruyor beni. Bu sıralarda mide yanmam, kaşıntı, ayak ve bacak huzursuzluklarım bolca var. Güçlü pozitif birisi olduğum halde Dün biraz bunaldım ve eşime ağladım. En başından beri çok sıkıntı çektiğim için. Ki hepimiz çekiyoruz bişeyler buraya yazdığımız gibi de kolay olmuyor gebeliğin her bir süreci. Sağolsun eşimin desteği olmasa ne yaparım bilemiyorum. Şuanda kızımın odası kıyafetleri herşeyi hazır. 🥰🤲🏻 Bekliyoruz bakalım hanımefendiyi zamanı gelince yamacımıza… dua ediyorum hepimiz için sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı. Sizlerde benim için dua edin 🤲🏻❤️