BusRAmazan Bqn 27+0 qunluk oldum. Kontrole qitmistim bı hafta qeriden qeliyor dedi 25+6 qunluk qozukuyor şimdiye kadar böyle bişey yoktu. Moralimi bozmuyim diorum ama cnm sıkılıyor böyle olup düzelen war mı ne yapmam qerek birde ndn böyle oldu ki
Lamelif BusRAmazan canım gelişim geriliği değil bu arada sadece 1 hafta var toparlar hiç moral bozma yediğine içtiğine dikkat et
Elfszgn BusRAmazan canm bol bol süt muz kaşar ye bak ozamn önde ble olur cokta bi gerilk yok bunlrla kapatrsn arayı
1PrensAnnesi BusRAmazan takma hiç cnm bebekler 2 hafta ileri veya geri çıkabilir zamanlar toparlıyorlar kendilerini 💙
BusRAmazan Lamelif ins düzelir cnm bı daha 3 hafta sonra qel dedi bnde kendi kendime diyorum kötü bişey olsa bu kadar koymazdi araya ama bilemiyorum ya 😣
BusRAmazan Elfszgn herqun bı bardak süt içiyorum iki qunde birde muz yiyorum ama bundan sonra daha çok dikkat ediyim daha çok tuketiyim ins düzelir bide ben sulandırıcı iqne kullanıyorum hep korka korka
Elfszgn BusRAmazan stres yapma canm oda etkiliyo sağlığı yernde ya ona bak sen kilo alınır illaki doğumdan sonrda alır kilo sen yemene bak ☺
humaninannesi61 Hiç korkma bana da 10 gün dedi doktor. Ama benmki geç döllenmiş. Aslında adetten hesaplanıyor ama bebeğin oluşumu değişebiliyor. Korkma canım😌
BusRAmazan 1PrensAnnesi ins cnm bı daha 3 hafta sonra qel dedi nsl qecer qecer mı o haftalar bilmiyorum yani😣
1PrensAnnesi BusRAmazan çok kafaya takarsan bebeği geriyorsun ki emin ol değmez çünkü zamanla düzeleceği kesin bişey 💙 hepimizde oldu cnm benm zindan etme kendne bu güzel günleri
uras BusRAmazan canim benim bi arkadasimada doktoru oyke demişti 7 aylikken ve dogum yapana kadarda hep geride kilosu az doguncada bi sıkıntısı olabilir demişti doktoru nasıl doktorsa iste iki ay dogum yapana kadar ne stresler yaşadılar ama sonuç masallah bir topu gibi 3.800 bir kiz bebeği oldu 😃😄 dicegim yanlış olcebiliyor ultrason makinasi takma kafanı beslenmene dikkat et muz ye
melgimmm BusRAmazan canm hic canini skma inslh bise olmz benm doktorum 2 hafta ondeyide saymiyo iki hafta gerideyide iki haftaya kdr norml sayiliyomus cunki dolendigi trihi bilemeyiz tm olrak diyo