Krizantem_ Kızlar ne tercih ettiniz anne bebek çantası olarak ? E bebek de baktım hoşuma gitmedi . Aklımda yoyko vardı aslında ama almaya gelince kararsız kaldım. 😄
mercimeginanne Krizantem_ trendyoldan aldım çok güzel geldi kumaşı falan makineye attım bozulma falanda olmadı 🙈 https://ty.gl/ncnowtl9
Bebegimgeliyo Krizantem_ bende yoyko beğendim ama bakalım 26 şubat bime gelen iyi bişeyse bakarım bi kanz marka geliyor 🤣
Miumiu Krizantem_ Bagmori markasının Baby Bag çantasından aldım canım ben de. Sırt çantası tipinde olanlardan. Trendyoldan sipariş verdim hemen geldi ve çok çok kaliteli. Yorumlarına bakabilirsin. Hem de günlük hayatta kullanabilecek spor bir çanta🐣
Syma-ma mercimeginanne bu linkleri bir tek ben mi açamıyorum sayfa mevcut değil diyor sonra geri yapıyorum bu sayfaya dönmek için bı türlü geri dönmüyor da ne saçma bı durum.
Pembekurdele Miumiu bende ondan aldim bavul gibi baya güzel demiri var agiz kisminda yazisi evet büyük ama çantalarda zaten ne kadar gidiyor 3 sene kullaniriz artik sonrada eskir 🙈
Miumiu yasemin333 Yaa biliyor musun aynısını düşündüm daha geçen gün dedim eşime kocaman baby bag yazmasa ilerleyen zamanlarda bile günlük kullanılır tipi çok güzel diye😂😂
Linam6868 Krizantem_ Eşim gitti gidiyordan aldı canım çokta güzel geldi kullanışlı mi bilmiyom kullanıp gorecem(ama kullanışlı ya benziyor)
mercimeginanne Almilaaa bn kötü gelicek diye düşündüm ama çok memnun kaldım hatta büyük bile geldi beklediğimden 🙈 iyiki almışım dedim :) bnm puset beşik falan gri olunca çantasını da gri aldım belki 2. Bebeğin cinsiyeti erkek olur diye tekrar masraf etmeyim dedim 😂
Almilaaa mercimeginanne yaa bende çok beğendim çok büyük gerçekten içi. Umarım kullanırken de sorun yaşamayız hiç, puanlık çok mutluyum iyiki dediğim bir çanta oldu🥰
yasemin333 Miumiu kapatmanın bir çözümü de yok😁 mecbur bebişte kullanıcan sadece🤗Ama tipi hoş güle güle eskitin