Birkiz Yuceroglu bende 20+4 haftalığım resmen günler geçmiyor 2 gebelık benim sol kasığım ağrıyor sabahtan beri şöyle hemen 33 34 falan olsak herşeyı alsak btirsek beklesek hayırlısıyla gelmesini
Deniz95 Yuceroglu bende 20+1 im be günler geçmiyor bana da. Hafeketleri de çok az hissediyorum 19 a girerken çok güzel hissetmiştim bu hafta Çok az sadece sabah bide akşam uzanınca gündüz bir iki anca oluyo 🙄
mmk01 umaydurununannesi bnde 20+1 oldum hiç zaman geçmiyo resmen bnmde hareketleri sıklaştı hıçkırık gbi özellikle aç karına ağrılarda arttı bazen sap taraf bazende sol bel ağrısı zaten mahvetti bni geçen gün alt bölgeme bir sancı girdi yerimden zıplattı bni resmen balyoz yemiş gibi
umaydurununannesi mmk01 benım kızımda kasıklarıma vuruyo hep bazende anı bı hareket yaptıgımda cok sert bısey hıssedıyorum acılı bugun ası oldum doktora dedım belım cok agrı artık agrılar normal karnında baya cıkmıs dınlenmeye calıs bolca dedı yogurt ye 2.3 kase dedı
Yuceroglu mmk01 Geçen gün benimde sol kasığıma otururken böyle ağrı girdi. Sonra geçti sizin dediğiniz gibi büyüme ağrıları galiba 🙄
Merve_Sa mmk01 aynı haftadayız bende de oluyor dediğin gibi ağrılar korkuyodum hatta demek ki normalmiş bu haftalar için ağrı ve bedenim ağır geliyor artık bana
mmk01 umaydurununannesi bnm daha kontrolüme var tetanoz aşısı mı oldunuz ben güya bugün gidecektim ama kısmet olmadı yatın gidicem olmaya aç tok farkediyormu aşı olurken
umaydurununannesi Yuceroglu 20 artı1 olduk hıc korkma ya burda abartıldıgı gıbı degıl konusurken anlamadım bıle ne oldugunu sonrasında hafıf bı yanma oldu o kadar 😊
umaydurununannesi mmk01 ac gel falan dmedı ama benım uyanınca ac ıkı ılacım oldugu ıcın actım beslenmemı sordu dedım gıdınce ılac ıcıp kahvaltı edıcem dıye artık duzenlı ye bebek ıcın dedı sadece
mmk01 Merve_Sa bide çok hissetmeye başladım otururken uzanırken kalp atışı gbi neredeyse her saat başı hissediyorum sizde oluyor mu
Merve_Sa mmk01 ben pek hissedemiyorum yada hissediyorum anlamıyorum 🤷🏻♀️ Sadece arada pıt pıt hissediyorum göbek deliğimin altında
Sezeniniz Merve_Sa yaa bende hissedemiyorum tam olarak piskolojim bozuluyor acaba bende mi bi sorun var diye düşünüyorum
Nazli_01 20+0 olduk bugun kızcemle ama bel ağrısı dıs etı kanaması mahfedıyor benı canım dan can alıyor diyebiliyorum. Yınede rabbımın verdıgıne cok sukur yuvarlanıp gıdıyoruz
umaydurununannesi mmk01 benım ıkı tane oldugu ıcın aradında en az 30 dakıka olmadı gerekıyo actım o yuzden farketmıyo demek kı