Banu_alper Hamileyim-mutluyum bende mobilya anne yani almistim 1 sene sonra gibi tatile gittik giderken park yatak aldim yanima 1 ay kalmistik daha once niye almamisim dedim piknige denize nereye gidersem hop katla gotur evde de ayni oda da is yaparken atiyorum icine bir kac oyuncak mis hafif de her yana tasinabiliyor bence alabilirsiniz kimseye kulak asmayin siz baya da övdüm valla bi ovguye alinir artik 🤣🤣🤣
Bilgeenur Hamileyim-mutluyum durumla ne alakası var ki anlamadm her turlu besigin uygun pahali alternatifleri var. Bence nasıl istiyorsaniz icinize nasil sinerse oyle alin milletin dedikleri bitmez
zeytinkiz Hamileyim-mutluyum bizde 1.5 kişilik baz ayatak var zaten ayrı oda da bende park beşik almayı düşünüyorum çevrem cok memnun sonra büyüdüğünde bazaya yatırmayı düşünüyorum. Kimseyi dinleme içine ne sinecekse ney rahat olacaksa onu al bence. İlk cocuk diye saray döşeyecek değilsin ya anlamıyorum bu insanları.herkes 4*4lük herşeyi olsun isterse bu Pandemi zamanı herkesin maddi imkanı olmayabilir destek olacagına köstek olan insanlar var.
Brckymk Hamileyim-mutluyum valla canım Allah izin verirse bende öyle bir beşik istiyorum ilk çocugum tabikide guzel bir oda yapıcam ona ama şuan yapsam da odasında yatmıcak çok şükür dururmumuz iyi Allaha şükür ama boşuna kuşlanışsız şeyleri sevmiyorum park yatak alırım 2 3 yaşına kadar yanımda uyur rahat rahat sonra da en iyisinden odasını yaparım Allahın izniyle ama şuan kullanışlı birşey istiyorum
Gull_94 Hamileyim-mutluyum esya kalablgıjdan daha ıyıdır emın olun bılsem bende alırdım dırek mobılya yerıne katlar kaldırrdım yer tutmazdı buyuyunce zaten dırek genc odası trzı bısey alırsınız park besık gayet öantıklı bence
Deniz95 houseofyilmaz aldığınız beşik nasıl bende küçük ama kullanışlı bir beşik arıyorum fotoğrafı varsa atabilir misiniz
Hamileyim-mutluyum Fatos007 hepsiburadadan elele madre anne yanı beşik sipariş ettik şimdi yorumları çok güzeldi dönencesi alt açma matı kenarında bez ıslak mendil koyma cepleri var üstelik kumaşı naylon değil keten biz onu tercih ettik canım bir bak istersen biz eşimle beğendik zaten 2 sene yatsa bana yeter sonra oyun alanı olarak kullanırız inşallah
Annesininmisi Hamileyim-mutluyum Bugün de park yatak alarak durumumuz olmadığını öğrendim çok şükür 😂❤️ Yaa güzel anne eğer senin için de park yatak içine sinmeyen fakir işi bir şey gibi geliyorsa ahşap süslü püslü olanlardan al ama sadece onlar laf ediyor diye hareket etme. Öyle insanlar var ki altın kaplama beşik yaptırsan bunun niye tüyü eksik derler. 🤷🏻♀️
Hsbsk Hamileyim-mutluyum iyi bir park yatak mobilyalardan daha pahalı. Bunun maddiyata bi ilgisi yok . Milleti takma kime ne yaa alacağın yataktan
Hamileyim-mutluyum 1anne- Sipariş verdik canım üstümden yük kalktı resmen hepsiburadadan elele madre anne yanı park beşik tercih ettik
Ebru-1990 Hamileyim-mutluyum 3.ye hamileyim şuan beşiğin her çeşidini kullanmış biri olarak (ahşap beşik bambu beşik hamak beşik )kesinlikle park beşik 😬insanların ne dediğini umursamamaya şimdiden başlamalısın sütünden kilosuna mamasına bezine hareketlerine ne bilmişlikleri biter ne kıyaslamaları o insanların 🙃
Hamileyim-mutluyum Ebru-1990 Haklısın canım kulağımı dışarıya kapatmam gerekiyor insanlara herşeyi söyleme rahatlığını vermem lazım
Ozlmknr Hamileyim-mutluyum çevremdeki herkes park yatak kullaniyor, ben de park yatak aldım. Kullanışlı olması önemli. Başta ben de tereddutteyim ama sırf görseli daha güzel olsun diye hantal bir mobilya almak istemedim. Satacak olsan değeri yok. Büyüyen beşikler çok yer kapliyor. Bence en iyisini yapmışsın.
Esmanindunyasi Hamileyim-mutluyum en iyisini yapmissin bosversene o mobilya besigi alanlar bin psman bende arastirdim gittim park besik alfim ilerde guzel oda yaparsin bos yere kaba saba besiklere para verme kimseye aldirma o benim kararim de guzel dolabini sifonyerini al park besigini al 3 yila yakin kullanirsin sonra baza yada baska takimlar alirsiniz
Hamileyim-mutluyum Esmanindunyasi Aynen canım ben de öyle düşündüm hem çocuk kendi seçer odasını diye düşünüyorum kendi seçtiği eşyalarla daha mutlu olur alışmasıda kolay olur diye düşünüyorum
Esmanindunyasi Hamileyim-mutluyum tabikide bosver paran olsa bile niye bosa harcayasin millete gosteris yapma devri coktan geçti artik yazik onlsra verilen gereksiz paralara ha alacaksanda belki ikeanin uzayan bessigini alırsın guzel modeller var oda bayagi kullanisli olur genc odasi alana kadar ama sakin o kaba gereksiz besiklerden alma parana yazik cidden
Hamileyim-mutluyum dyglsvn park yatak aldık canım sipariş verdik bugün arkadaşların yazdıkları içimi rahatlattı
harece https://hizliresim.com/2TkzEm Bunu aldım 1,5 yaşına kadar yatabiliyor büyük baya kurulumu kaldırması kolay. Hem sallanıyor hem sabitleniyor. Park yatak görüntü olarak hoşuma gitmedi. 1 yaşından sonra odasında yatırmayı planlıyorum
Kevakar Ben kanzın mobilya beşiğini almıştım ilk cocugumda ; sonradan da yatak oluyor bu arada oğlum 3 yaşında o yatkta yatıo..şimdi 2. Çıcuguma hamileyim park yatak alıcam sanki size laf atanlar evinize kaç kez girip çıkacak hele de şu dönemde😉
zenginncanan Aysen3434 tam ortasında bi nokta var ordan tutup yukarı doğru çekiyorsunuz ortası yukarı çıkıyor kenarları içeri doğru çekiliyor