Hamileyim-mutluyum sen hamilesin kulaklarini tika sana ne mantikli geliyorsa onu yap, bu senin en hassas donemin ve ne yasarsan bebegine aktaracagin bir donem uzulme stres yapma sinir yapma.. tika kulaklarini.. biz kirada oturuyoruz, bebegim uzun bir sure benim yanimda duracak yani ona suanda oda yapmam ne kadar mantiksiz, kendi evimiz olsaydi yine suan yapmazdim belki iki sene sonra yapabilirdim.. yanimda duracagi icin de kucuk tahta besik almaktansa park besik tercih ettim uzun sureli kullanayim ayrica baska besik secme ihtiyacim olmasin diye, aynen esinizin dedigi gibi zamani gelince katla kaldir, bebegim dogdu bugun iki aylik oldu ya gercekten en mantikli yaptigim is oldu, butun park besikler de ucuz degil o gereksiz yere maddi durumdan vurmaya calisanlar da bir etraflica arastirsin.. Allahim baskalarina gosteris yapmak ugruna mantiklarimizi ugurladik beyinler tembellesti, aman onun kizi sunu almis sen neden almiyorsun.. lutfeennn size gercekten mantikli ve butcenize uygun seyler yapin, yatak dolap gercekten son dertlerimiz olsun, dunyaya saglikli evlatlar getirelim kimseye muhtac olmayalim onlari da muhtac etmeyelim gerisi teferruatt 🙏🏻🙏🏻☺️☺️☺️