Mom26 Neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor göbüşler çıktı mı hissetmeye başladınız mı detaylı ultrason için gün aldınız mı :) konuşalım
mmk01 Mom26 20+1 deyim alt göbeğim çıktı küçük top gbi şimdiye kadar 5 kg aldım sık sık hissediyorum bebişi
Sermec27 Mom26 20+4 haftalık hamıleyım göbek 15 ten beri belli ediyor kendini 2. Gebelik bir de 46 kıloyla hamile kaldım ondan erken cıktı sanırım 15 ten beri cok minik hissetmemeye başladım şimdi daha net hissediyorum ilk oğlumu da 17+4 lerde hissetmiştim 22 de detaylı ultrason yapılacak inşallah simdilik ara ara agrılarla devam ediyoruz işte 4 kılo aldım bu arada 50 kılo oldum 🥰
Busbushatun Mom26 benm 7 aylık gbı gobegım var ıc karnım cok dar ılk gebelıgımdede aynısı olmustu artık takılmıyorum😀 bı tansıyonum yukselır olmustu takıpteyoz sımdılık ıyız 25 ınde detaylıya gırcez bakalımm onumde bı cocugum daha var oyuzden zaman cabuk gecıyor
Ahsenleyl Sanki göbeğim yavaştan belirmeye başladı,nefes darlığı yaşamaya başladım yatarken hatta otururken bile oluyor bu ara, detaylı için henüz gün almadım haftaya çağırdı doktorum🤗
shydoll Mom26 20+4 den merhaba 🙋♀️ Göbek çok çok Hafif kendini göstermeye başladı ama malesef bebeği çok iyi hissediyorum diyemicem çok nadir pıt pıt şeklinde oluyor bu beni üzüyor biraz 😞 Perşembe günü detaylı ultrasonumuz var herşey güzel çıkar inşallah 🙏🏻
Ebrar3435 Mom26 21+4 olduk detaylı için hala randevu bulamadım bu gidişle özele gidicem göbus çıktı top gibi cok-da büyük olmasa var biseyler 9 kilo aldım 😂🧿🙏🥰
Merve_Sa 20+1 haftalığım daha çok hissedemedim bebeğimi arada bi pıt pıt bişey oluyor ama anlayamıyorum 16. Haftaya kadar 3 kilo aldım 1 aydır ölçülmüyorum kilolu hamile kaldığım için göbeğim çıktı baya
Beyzan Mom26 ben 19+5 deyim ikinci gebeligim. 17 haftadan beri kıpır kıpır ediyor maşallah baya hareketli. Detaylı ultrason için 21+2 ye randevu alabildim. Radyolojiden. Gobis çıktı önden gidiyor hafif. Kramplar başladı ilk gebeliğimde 30 dan sonra başlamıştı bu biraz daha zorluyor
birprensesvebirprensannesi Mom26 19+1 İkinci gebeliğim ben buradayım diyor göbüşüm ve hareketlerini çok şükür hissediyorum ❤️ 25 Şubat’ta da detaylı ultrasona randevumuz var inşallah 🙏
Mom26 birprensesvebirprensannesi bende 25 şubatta normal kontrole gidicem daha gün vermedi detaylı için 🥺 birde ücret ne kadar