Aslankuran Merhabalar arkadaslar biraz once ozel bir ebe ile gorustum reyap hastanesinin ebeleri ters ve uygun degil o yuzden ozel ebelik yapamam sizinle dedi dogum yapanlar ebeleri nasil bilgi verebilirler mi ?
Gulsurmeli Aslankuran Herhangi birşey yapmanıza gerek yok annemiz bilgisi olan yazacaktır. Mutlu forumlar 🌺
yesilkahve Gelecek ay reyap hastanesine gitmeyi düşünüyordum, doğumu da orda istiyorum. Bende burda bekleyeyim bakalım tecrübeli anneler neler demiş
Aslankuran yesilkahve evet ben de dogumu orda istiyorum diye gidiyorum ama boyle nedilmesi uzdu bnm doguma 4 ay kaldi sizin ne kadarlik
yesilkahve Aslankuran bugün 21+5 olduk, haziran ayında doğumu bekliyorum. Evet bende yorumlara falan bakmıştım anne bebek dostu hastane ünvanını almış ve çok temiz olduğu söyleniyor bunun için ayrı bi dikkatimi çekmiştir. İnşallah ebeleri de iyidir de sorun yaşamayız
Aslankuran yesilkahve bende 20 haftaligim haziran sonu gibi Allah nasip ederse 🙂 ben de hastaneden dolayi orayi tercih ettim en basindan itibaren gidiyorum ebelerinide gormedim boyle bir sorum alincada biraz da olsa endiselendim acikcasi sonucta bizim icin onemli gunler ve o gunlerin zehir olmasini istemem