1Dygs1 [silindi] gebelik son adet tarihine göre hesaplanıyor fakat geç döllenme olma ihtimaline göre değişiyor ultrason tarihi baz alınıyor o zamanda folbiol kullanabilirsiniz
[silindi] 1Dygs1 folbiol nedir geç döllenme nasıl olur? Ben 8 Ocak son regl tarihimdi. Ama 27 ocakta hamile kaldım eminim. Yani reglden 2 hafta sonra. 🙄
1Dygs1 [silindi] folbiol folik asit ismi dir eminseniz sorun yok geç döllenme yumurtlama tarihinizin geç olma durumudur yani ultrasona girdiğinizde ultrason tarihi ile son adet tarihinin birbirini tutmamasi
[silindi] 1Dygs1 evet o zaman bende geç dollenme olmuş oluyor çünkü benim yumurtlama tarihim regl den 10 -14 gun sonrası derler genelde ben ise 20 gün sonra falan hamile kaldım
NilayRuya [silindi] folik asit için geç kalmazsınız tahminimce çünkü bende hamileliğimi 7.haftamda öğrendim o zaman başladım bir sıkıntı olmadı çok şükür kendinize stres yapmayın inşallah herşey yolundadır 🤲
[silindi] NilayRuya ben çok erken öğrendim hiç gecikmezdim geciktigim anda öğrendim 🙄panikliyim o yüzden
NilayRuya [silindi] panik yapma canım o daha kötü işte . İstersen kendin al ben gebyfoll diye bir marka kullandım . Folik asitin bir zararı olmaz o yüzden istersen kendin alıp kullanabilirsin
umaydurununannesi [silindi] yakınunda eczane varsa gıt kendın al folık asıtı gec kalmıs sayılmazsın 4 haftalıkken ogrendum kan falanda vermedım 7 artı5de kadın doguma gıttım folık asıt verdı hem kalbınu falanda duymus oldum canını sıkma
[silindi] umaydurununannesi kafama göre kullanmak istemedim cumaya kadar beklese bişey olmaz o zaman 🙄 sağolun valla kafama çok takıyorum
Jelibon54 [silindi] canım bir kaç gün kullanmamaktan bir şey olmaz gebeligini çok uzun süre farkedemeyenler olabiliyor o yüzden içini rahat tut Allah’ın izniyle bir şey olmaz doktorunun söylediği markada folik asit kullanırsan daha iyi olur
Eminos123 [silindi] 5 haftalik belki kese gorunur gorunmeyebilir de daha cok yeni gebelik zarar gelecek nerden zarar gelir yapmayin lutfen daha normal gebelik mi o bile belli degilken